Abone Ol

Son dakika: İstanbul'da 4 katlı bina böyle çöktü.. VİDEO

Sütlüce'de toprak kayması sonucu bir binada çökme tehlikesi yaşanıyordu. O bina az önce çöktü.. İlk belirlemelere göre inşaatın temel atma çalışmaları sırasında toprak kayması meydana geldi. Sokaktaki bir bina daha önce çökme tehlikesi nedeniyle boşaltılmıştı.

Son dakika: İstanbul'da 4 katlı bina böyle çöktü.. VİDEO

Beyoğlu Sütlüce'de bulunan Fuaye Sokak'ta bir inşaatın temel atma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu bina büyük bir gürültüyle çöktü..

4 katlı binadaki vatandaşlar, olay yerine gelen ekipler tarafından tahliye edildi.

Cadde de iki taraflı olarak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Toprak kaymasının devam ettiği bina, çevredekilerin korku dolu gözleri arasında bina büyük bir gürültüyle çöktü.

Bu arada Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü ve Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Demircan: "Binanın ruhsatı yok, iskanı yok, kaçak bina. 3 bina boşaltıldı, hayatı tehlike yok. Tahliye çalışmalarını bitirdik. Çok fazla yapılacak bir şey yok. Hep birlikte izliyoruz" dedi.

Son dakika: İstanbul'da 4 katlı bina böyle çöktü.. VİDEO - Resim: 1

Çökme tehlikesi geçiren 4 katlı binanın sahibi açıklamalarda bulundu. Binanın sahibi Emin Ertürk, "Otel inşaatı yapılıyordu. Çalışmalar sırasında binada çatlaklar oldu. Uyardık ancak devam ettiler" dedi. Binayı  tamamen tahliye ettiklerine sevinen Ertürk, "Mal önemli değil, herkesin tahliye edilmesine mutluyuz" diye konuştu.

Çevre sakinlerinden Gamzenur Tazegül, basın mensuplarına yaptığı  açıklamada, ses üzerine dışarı çıktığını belirterek, "Karşıdaki binanın  yıkıldığını gördük. Polisler, bizim binanın da çökme riski olduğunu söyledi."  dedi.

Yazgülü Cenan ise sesle irkildiklerini kaydederek, "Yan taraftaki  binada toprak kayması olduğunu gördük. Şu an gözümüzün önünde bina kayıyor." diye konuştu.

İŞTE O BİNANIN ÇÖKME ANI.. VİDEO

Bina büyük bir gürültüyle çöktü..