Abone Ol

#Susamam diyen rapçiler ilk kez konuştu: Doğrulardan vazgeçmeyiz

Medyafaresi.com Özel Haber / Rapçi Şanışer'in 20 şarkıcıyla birlikte söylediği toplumsal konularda eleştirel göndermeler içeren #Susamam şarkısına çektiği klip Türkiye'de sosyal medyanın gündemine oturdu.

#Susamam diyen rapçiler ilk kez konuştu: Doğrulardan vazgeçmeyiz

Rapçi Şanışer'in 20 şarkıcıyla birlikte söylediği #Susamam şarkısına çektiği klip Türkiye'de sosyal medyanın gündemine oturdu.

Klipte, Türkiye'nin çevre, kadın hakları, hayvan hakları, adalet, hukuk ve trafik gibi toplumsal konularda eleştirel göndermeler yer alıyor.

Dün gece geç saatlerde YouTube'a yüklenen 15 dakikalık video en çok izlenenler listesinde zirveye yerleşti. Yaklaşık 12 saat içinde 3 milyondan fazla izlendi.

Susamam diyen rapçilerden Adem Oslu (Ados), Samet Gönüllü (Sokrat St), Basri Fırat (Kamufle) ve Fuat Ergin FOX Haber’e konuştu:

"Toplumumuzun ihtiyacı vardı, bence uzun süren bu suskunluk hata benim gözümde, umarım bundan sonra hiçbirimiz susmamayı erdem ediniriz."

"Bu ülkenin bütün dertlerinini bir tek şarkı içinde özetlediğimizi düşünüyorum, benim hiçbir şeyden korkum yok ben doğruları söylemekle mükellefim, doğrulardan asla vazgeçemem." diyen gençler böyle bir döndemde hep birlikte hareket etmelerinden dolayı bu kadar ilgi gördüklerini düşünüyor...