Abone Ol

Survivor'ın en iddialı yarışmacıları

Survivor 2016 heyecanı bu akşam başlıyor. Bu akşam ilk bölümü ile TV 8'de ekrana gelecek olan Survivor 2016 hem Ünlüler hem de Gönüllüler kadrosuyla ekrana kilitleyecek. İşte, Survivor 2016 yarışmacıları ve detayları!

Survivor'ın en iddialı yarışmacıları

Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması bu akşam başlıyor. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor 2016'nın hem gönüllüler hem de ünlüler yarışmacıları hem çok iddialı hem de çok ilginç isimlerden oluşuyor. Acun Ilıcalı'nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği yarışmada her iki takımdaki kişiler birbirleriyle mücadele edecekler Her sezonu kıran kırana geçen ve reytingleri alt üst eden Survivor'ın 2016 yarışmacıları içinde ünlüler takımından Yılmaz Morgül'ün, gönüllüler takımından ise Semih Öztürk'ün büyük ses getirmesi bekleniyor. Rekabet dolu yarışları, gözyaşları ve yarışmacıların yorumlarıyla sık sık gündeme gelmesi beklenen Survivor 2016 yarışmacıları ve detaylar haberimizde!

Survivor 2016 Ünlüler adasında yarışacak isimler: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

Survivor 2016 Gönüllüler adasında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

SES GETİRMESİ BEKLENEN SURVİVOR GÖNÜLLÜER YARIŞMACILARI

1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, sinema ve Televizyon mezunudur. Türkiye'ye adını Ütopya ile duyuran Semih Öztürk yarışmaya tartışmaları ve Kurretülayn ile yaşadığı aşkla damga vurmuştu. Son anda birinciliği başka bir isme kaptırarak büyük bir yıkım yaşan Semih Öztürk'ün Survivor 2016'daki performansı merakla bekleniyor.

Tam adı Gül Nihal Candan olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, İşte Benim Stilim ile tanındı ve yarışmanın All Star formatını ikincilikle tamamladı. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam eden Nihal Candan'ın Survivor 2016'da yorumlarıyla dikkat çekmesi bekleniyor.

Türk model ve güzellik kraliçesi unvanı sahibi olan Gizem Memiç, , Bilkent Üniversitesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimi almaktadır. 16 Mayıs 1990 Gaziantep doğumlu olan Gizem Memiç'in güzelliğiyle dikkat çekmesi bekleniyor.

Survivor'ın en iddialı yarışmacıları - Resim: 1Survivor 2016'da kim kimdir?

Survivor'ın en iddialı yarışmacıları - Resim: 2Survivor 2016 yarışmasından ilk fotoğraflar

SES GETİRMESİ BEKLENEN SURVİVOR ÜNLÜLER YARIŞMACILARI

Survivor 2016 yarışmacıları arasında yer alacağı kesinleşen ilk ismin Yılmaz Morgül olduğu açıklanmış, Türk Sanat Müziği sanatçısının Survivor videosu büyük ses getirmişti. "Survivor'un morgülüyüm, hayatın formülüyüm" dediği videosuyla hem güldüren hem şaşırtan Yılmaz Morgül'ün Survivor 2016'daki performansı büyük bir merakla bekleniyor.

Survivor 2016'nın kadrosuna dahil olan eski manken Tuğba Özay, "Ben tabiatın kızıyım" sözleriyle kendini tanımladı. Güçlü fiziğe ve baskın bir karaktere sahip olan Tuğba Özay'ın en az Yılmaz Morgül kadar dikkat çekmesi bekleniyor.

Tuncay Şanlı ve Bekir Aksoy ile yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen Ebru Öztürk, eski voleybolcu ve kariyerine model olarak devam ediyor. Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Ebru Öztürk'ün özel hayatında olduğu gibi Survivor'da da skandallara imza atıp atmayacağı merak konusu.