Abone Ol

Survivor'dan elendi pot kırdı! Anıl'ın ağzından kaçan söz

Survivor'dan kim elendi belli olurken Anıl Karakurt ağzını açtığı anda çam devirdi. Acun Ilıcalı SMS sonuçlarına göre elenen ismi açıklayıp sözü Anıl Karakurt'a verdi. Anıl'ın ağzından kaçan sözler şaşırttı.

Survivor'dan elendi pot kırdı! Anıl'ın ağzından kaçan söz

Survivor'da her hafta olduğu gibi halkın kullandığı SMS sonuçlarına göre son sırada olan isim elendi. O isim de geçen hafta Tuğçe'nin elenmesinde rolü olan Anıl Karakurt oldu.

Acun Ilıcalı eleme konseyinde SMS sonuçlarını açıklayıp Anıl Karakurt'ın elendiğini duyurunca bunu bekleyemen yarışmacı afalladı. Anıl, Acun Ilıcalı konuşması için söz verince de pot kırdı. Ağzından ilk çıkan sözler halkın tercihine yönelik oldu. Anıl, "Halkın ne yaptığını ben açıkçası... "dedi ve lafının nereye gittiğini anlayınca hemen sustu. Özür dileyerek sözlerine devam eden Anıl, aslında performansının yükseldiğini bir dönemde elendiğini söyledi.

Anıl Karakurt Survivor adasında tüm takım arkadaşlarıyla vedalaşarak giderken, Berna Keklikler bu kez bıyık altı gülüşünü atmadı. Önceki hafta Burçak Tunçer , geçen hafta ise Tuğçe Melis elenince bıyık altı gülüşü ile objektiflere yansımıştı. Anıl Karakurt ile yakınlaşan Berna Keklikler bu kez sevinmedi.