Abone Ol

Survivor'da şoke eden olay! Survivor'da Semih'in parmağı mı kırıldı?

Survivor'da dün akşam yine nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmanın Kıbrıs finaline çok az bir zaman kala Survivor parkurları yarışmacıları artık daha da zorluyor. Survivor'da Semih'in parmağı mı kırıldı?

Survivor'da şoke eden olay! Semih'in parmağı mı kırıldı?

Survivor 2016 heyecan seviyesi yüksek mücadelelere sahne oluyor. Bu hafta Survivoryarışmacıları için gergin geçen bir hafta oldu. Survivor'ın finaline çok az bir süre kala artık her parkur zor. Survivor'da kim elendi sorusu bu hafta cevabını bulacak. Öncelikle dokunulmazlık oyunları oynanacak. Survivor 2016'da elenen isim bu dokunulmazlık oyunlarının sonucundaki adaylardan biri olacak. Peki Survivor'da neler yaşandı?

Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir denge oyunu vardı. Rekabetin yüksek olduğu yarışmada oyun 9-9'a kadar geldi. Son oyunda karşı karşıya gelen Serkay ve Semihheyecanlı bir oyuna çıktılar. Semih son oyunu kazanınca, ünlüler takımı mücadeleyi 10'a 9 kazandı.

Survivor'da şoke eden olay! Survivor'da Semih'in parmağı mı kırıldı? - Resim: 1Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim?

Gönüllüler takımını zor bir konsey bekliyor. Serkay ve Damla, İbrahim'in adını yazarak ilk elenme adayını belirlemiş oldular. Şimdi gözler ikinci dokunulmazlık oyununa çevrildi. Survivor hayranları merakla kim elendi sorusunun cevabını arıyorlar. İşte Survivor 2016'da yaşanan gelişmeler ve son bölümde meydana gelen olaylar

SEMİH'İN PARMAĞI MI KIRILDI?

Survivor'ın yayınlanan son bölüm fragmanında feci bir sakatlık yaşanıyor. Yarışmanın son bölümünde sert geçen mücadele sırasında, Semih sudan parmağım kırıldı diyerek çıkıyor. Bu sahneler yaşanırken, Semih'in eli buzlanmış bir vaziyette seyircilerden bu anlar gizleniyor. Burdan anlaşılacağı üzere Semih'in sakatlığı çok ciddi.

Survivor'da şoke eden olay! Survivor'da Semih'in parmağı mı kırıldı? - Resim: 2Survivor'da Semih'ten İbrahim'e sumocu benzetmesi!

Survivor'da artık sona gelinirken Semih yaşadığı sakatlığın boyutu herkesi merakta bıraktı.Atakan'ın yüz ifadesi ve yarışmacıların bakışları Semih durumunun çokta iyi olmadığı gösteriyor. Survivor yarışmasının doktoru Semih'in yanına geldiğinde ise 'beni aşan bir müdahale' demesi olayın boyutunu gözler önüne sürüyor.

Semih oyun alanından sedye ile ayrılırken, eli bandajlanmış şekilde doktora durumunu soruyor. Peki Survivor 2016'da Semih oyunlara devam edebilecek mi? Bu akşam ki bölümde tüm detaylar ekranlarda olacak.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNDA SİNİRLER GERİLDİ..

Survivor'da dün akşam oynanan iletişim ödülününde sinirler iyice gerildi. Nagihan ve Damla sakatlıklarından dolayı oyunlarda yer almazken, Semih, Atakan, İbrahim ve Serkay kıyasıya bir mücadele verdiler.

Survivor'da şoke eden olay! Survivor'da Semih'in parmağı mı kırıldı? - Resim: 3Survivor'da deprem! Nagihan'dan beklenen haber geldi

Zorlu yarışın galibi Ünlüler takımı oldu. Ünlüler 10'a 8 Gönüllüler takımını yendi. İletişim ödülünü kazanan Ünlüler takımı seçtikleri kişi ile görüntülü konuşma hakkını elde ettiler.

Yarış sırasında ortam yine gerildi. Semih'in İbrahim ve Serkay için söylediği sözlere Nagihan'ın da gülerek tepki vermesi, İbrahim ve Serkay tarafından tepkiyle karşılandı. İki takım arasında yine soğuk rüzgarlar esti.

NAGİHAN SURVIVOR ADASINA GERİ DÖNDÜ AMA…

Survivor’da en çok yarışmayı kazanan isim olan Nagihan, sakatlığının ardından adaya geri döndü. Doktor gözetiminde olan ve oyunlara katılmayan Nagihan sakatlığına ilişkin ilk açıklamayı adaya döner dönmez yaptı ve şoke eden anları şu şekilde anlattı: ‘Böyle olacağını bilemezdik, son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzandım ve kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk almış oldum. Oturur pozisyonda atladım ve ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum.

Survivor'da şoke eden olay! Survivor'da Semih'in parmağı mı kırıldı? - Resim: 4Acun Ilıcalı, Survivor hakkında merak edilenleri cevapladı!

Dünya başıma yıkıldı. Survivor’ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edicem bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, mucizeler bekliyorum. Her şeyin hayırlısı… Keşke böyle olmasaydı