Abone Ol

Survivor’da Semih ve Serkay arasında kavga çıktı!

Acun Ilıcalı'nın bile paniklediği Semih ve Serkay kavgası kameralara böyle yansıdı.

Survivor’da büyük kavga!

Survivor 2016 adasında final zamanı yaklaştıkça adadaki yarışmacıların da sinirleri geriliyor. Survivor’un bu akşam yayınlanacak bölümü de bu gerginliğin ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu. Son zamanlarda sakin tavırlarıyla dikkat çeken Semih Öztürk dokunulmazlık oyunu sonrası Serkay Tütüncü ile birbirine girdi. Aralarında bir süredir devam eden gerilimin patlak verdiği olayın ve kavganın görüntüleri Survivor 2016’nın bu akşam (23 Mayıs 2016) yayınlanacak bölümünde izlenebilecek. Kafa kafaya gelen ikiliyi sakinleştirmeye çalışan Acun Ilıcalı’nın panik anları ve “Arkadaşlar sakin… Serkay…” uyarısı da dikkat çekiyor.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam ediyorlar. Sonunda ikili kafa kafaya geliyor. Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara yetişiyor. Bu sırada Acun Ilıcalı’nın arka fonda sürekli ‘sakin… sakin’ diye bağırdığı duyuluyor.

Semih Öztürk daha önce Zafer’e uyguladığı sinir bozma ve kışkırtma taktiğini Serkay’a uyarladı. Serkay Tütüncü’nün burnuna doğru parmağını sallayarak onu kontrolünü kaybetmeye zorladı.

sözcü