Abone Ol

Survivor'da bu hafta neler yaşandı?

Survivor'da oyun sırasında Ödül oyunu sırasında Efecan ile yarışan Semih, isabetli atışlarıyla iki topunu attıktan sonra bir top daha sokarak 'Bu da üç' şeklinde Gönüllülere bakarak bağırdı...

Survivor'da bu hafta neler yaşandı?

İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar ve Semih'in geçen hafta yaşadığı SMS şoku!

Survivor'da dün akşam ödül oyununu Ünlüler takımı ezici bir üstünlükle elde etti. Gönüller takımından Damla'nın sakatlığı Survivor'un son bölümünde yürekleri ağaza getirdi. Peki Survivor'un yeni bölümünde dün akşam başka neler yaşandı? İşte Survivor'da Semih'in yaşadığı SMS şoku ve haftanın özeti

Survivor’da birleşme öncesi son eleme yapıldı. Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Nefeslerin tutulduğu eleme gecesinde Survivor adasına veda eden isim şok etkisi yarattı. Dört adayın çıktığı konseyde elenen isim Tuğba Özay oldu. Survivor 2016’da birleşme partisi öncesi bir ödül oyunu daha oynandı. Oldukça ilginç ve zevkli olan ödül oyununu kazanmak için Gönüllüler ve Ünlüler birbirleriyle kıyasıya mücadeleye girişti

Dominik’te yine ilginç bir ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde birbirlerinin sırtındaki flamaları çekmeye çalıştı ve flamayı ilk kaldıran sayı alıyordu, iki sayıyı alan takımına sayıyı kazandırıyordu. Ünlüler takımı 28 Nisan Survivor ödül oyununda öne geçmeyi başardı ve skoru 3-1’e getirdi . Ancak daha sonra Gönüllüler de Gizem Memiç, Efecan ve İbrahim sayıları alarak 4-3 öne geçmeyi başardı. Skor 4-3 iken Gizem Memiç ve Ezgi Avcı karşı karşıya geldi ve 2 sayıyı da kazanan isim Gizem Memiç olunca Gönüllüler 5-3 öne geçti.

Survivor 2016‘da 26 Nisan Salı sms oylama sonuçları nasıl oldu? İşte son oylamanın şaşırtan sonuçları

Survivor‘da Birleşme Partisi öncesi son eleme yaşanmış ve Semih Öztürk, Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Tuğba Özay elemeye kalmıştı. Yapılan SMS oylaması sonucunda Tuğba Özay adaya veda etmişti. SMS oylaması sonucu birinci çıkan yarışmacı herkesi şaşırttı!

Survivor’da SMS oylaması sonucu Serkay Tütüncü birinci çıktı. Haftalardır birinci çıkan Semih Öztürk’ün Gizem Kerimoğlu ile birlikte eleme oylamasına girmesi oylarını da etkiledi. Semih’in fanlarının Gizem Kerimoğlu’nun da adada kalması için ona da oy attığı ve Semih’in oylarının bu sebeple Serkay’ın gerisinde kaldığı iddia edildi.

Semih’in gerçek oy potansiyeli gelecek haftalarda gün yüzüne çıkacak. Semih Öztürkün Gizem Kerimoğlu olmadan gireceği ilk SMS oylaması merakla bekleniyor.

İşte Survivor’ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;

1. Serkay Tütüncü
2. Semih Öztürk
3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay

Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih arasında yapılan oylama sonucu, en az oyu alarak adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Birleşme partisine günler kala elenen Tuğba Özay gözyaşlarını tutamadı. Adada önce dost oldukları ardından ise Nagihan’ın Atakan’a yakınlaşmasıyla aralarına soğukluk giren Nagihan Karadere ise Tuğba’ya sarılarak hüngür hüngür ağladı.

SURVİVOR’DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?
Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Atakan bir arkadaşının ismini söylemişti.

Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi.Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi. Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Ünlüler takımında elemeye kalan son ismi bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan söyledi. Atakan eleme için Semih’i söyledi.

Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih elemeye kaldı. Sms oylamasında bu dört yarışmacı arasında en az oyu alan Tuğba Özay, birleşmeye günler kala adaya veda eden yarışmacı oldu.