Abone Ol

Survivor’da şaşırtan ayrıntı! Kızlar ve erkekler neden ayrıldı?

Her sezon yeniliklerle izleyici karşısına çıkan Survivor'da son olarak kadın ve erkek yarışmacılar için ayrı barakalar yapıldı.

Survivor’da şaşırtan ayrıntı! Kızlar ve erkekler neden ayrıldı?

Survivor'ın yeni sezonunda gerçekleşen bu gelişme dikkatlerden kaçmadı, izleyiciler tarafından Survivor'da haremlik selamlık düzen mi başladı sorusu sorulmaya başlandı...

10 Şubat Cumartesi akşamı yeni sezonun ilk bölümü yayınlanana Survivor 2018’de bir ilk gerçekleşti. Kadınlar ve erkekler için ayrı barakalar inşa edildi. Daha önceki yarışmalarda kadınlar ve erkekler aynı barakalarda kalıyordu.

DEĞİŞİKLİK GÖZLERDEN KAÇMADI

Hemen her sezon ufak değişiklikler yaşanan Survivor’da bu sezon uygulamaya giren yeni değişiklik dikkatlerden kaçmadı. Şimdiye kadar Survivor’da kadın ve erkek yarışmacılar aynı barakada kalıyordu. Ancak bu defa kadın ve erkek yarışmacılar için ayrı barakalar yapıldı.

SURVIVOR’DA İLK ÖDÜL OYUNU OYNANDI

Survivor 2018 ilk yarışmasında yarışmacılar dizilmiş lobutları toplar ile devirmeye çalıştılar. İlk önce engelleri aşıp lobut ve topların bulunduğu yere ilk sırada gelmeye çalışan yarışmacılar ardından topları kullanarak dizilmiş on lobutu devirmek için çaba gösterdiler. İlk yarışmayı gönüllüler takımı 10-7 kazandı.