Abone Ol

Survivor'da kimin adı yazıldı? 4 şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de oynanan dokunulmazlık oyununun ardından konseye gitmek zorunda kalan gönüllüler takımında bu kez sürpriz isimler vardı.

Survivor'da kimin adı yazıldı? 4 şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor, 4 Şubat Cumartesi günü yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu gündem oldu. Ünlüler takımının kazandığı oyunda, gönüllüler takımı kendi içlerinde yeniden bir dokunulmazlık oyunu oynama mecburiyetini yaşadı. Survivor 2017'de oynanan dokunulmazlık oyununun ardından konseye gitmek zorunda kalan gönüllüler takımında bu kez sürpriz isimler vardı. İşte, yayınlanan bölümün ardından izlemeyenler için merak edilen Survivor konseyi ve kimin adının yazıldığına dair detaylar..

Survivor 2017'nin bugünkü bölümünde ada konseyi heyecanı yaşandı. Nefes kesen dokunulmazlık mücadelesinde kaybeden taraf eleme konseyine gitti. Peki, Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Ada konseyinde kimin adı yazıldı? İşte, Survivor ada konseyinde yaşananlar!

Survivor 2017'nin üçüncü haftası nefes kesen mücadeleleriyle devam ediyor. Yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bugün oynandı, oyunu kaybeden taraf eleme oylaması için ada konseyine gitti. Survivor dokunulmazlık mücadelesinde yüzü gülen taraf Ünlüler oldu. Hız ve dikkat gerektiren dokunulmazlık oyunundan galibiyetle ayrılan Ünlüler gönül rahatlığıyla adasına dönerken; Gönüllüler eleme konsey öncesinde bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlığı alarak adadaki varlığını garanti altına alan isim Volkan oldu. Peki, Survivor 2017 ada konseyinde kimin adı yazıldı?

Dokunulmazlık oyununun analizinin yapıldığı ve yüzleşmelerin yaşandığı konseyde ilk ismi Gönüllüler'in toplu oylaması belirledi. Nefes kesen oylama sonucunda 6 'gitsin' oyu alan Denisa birinci aday oldu. "Arkadaşlar biraz dinlenebilir miyim? Potada olmak çok yorucu. Bu bir strateji mi? Çok yoruldum, anlamıyorum!" sözleriyle arkadaşlarına sitemde bulundu. İkinci ismi ise bireysel dokunulmazlığı alan Volkan açıkladı. Performansı baz aldığını ifade eden Volkan, Erdi ismini verdi. Böylece Survivor'ın ilk eleme adayları Erdi ve Denisa oldu.

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunları öncesinde yaşanan iki takımda da gergin anların meydana gelmesine sebep oldu. Erdi son ödül oyununda kızlar tarafından oyuncu değişikliği yapılması istenince çıldırdı. Erdi'nin performansının ardından kızlar kenardan Sadin'in oyuna Erdi'nin yerine dahil olmasını istemiş, Erdi'de oyundan çıkmayarak tartışmaları alevlendirmişti. Son oynanan Voleybol karşılaşmasında ödülü ünlüler takımı kazanınca pizza ödülünün sahibinin oldular.

Ayrıca haftanın en iyi performasına sahip 4 yarışmacıda patates kızartması ödülünü kazanarak haftaya arkadaşlarına göre bir parça daha moralli başladı.. Peki Survivor'da geçen hafta neler yaşanmıştı? İşte meydana gelen olaylar

Survivor 2017 en son kim elendi?
Survivor 2017'de elenen isim son konseyde belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarının ardından belirlenen eleme adaylarının çıktığı SMS oylamasının sonucu açıklandı.

Survivor 2017'de kim elendi sorusu yanıtını buldu. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden Survivor Gönüllüler'de Sadin ve Denisa, ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Survivor Ünlüler'de ise Seda ve Sabriye eleme adayı olarak potaya giren isimler olmuştu. Dört ismin çıktığı SMS oylamasının sonucu Survivor 2017 son bölümde açıklandı. Buna göre SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Seda oldu.

Survivor iletişim oyununu kim kazandı?
Survivor 2017 son bölümde konsey heyecanının öncesinde iletişim oyunu oynandı. Zorlu bir parkurda mücadele eden yarışmacılar, Survivor 2017'de oynanan ilk iletişim oyununu kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. Oldukça zorlu geçen mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Final turunda ise zorlu karşılaşmalar oynandı. Ünlüler Takımı adında ilk 2 sayıyı alan isimler Pınar ve Adem oldu. Ünlüler Takımı adına final sayısı için parkura çıkan Serhat Gönüllüler Takımı'ndan rakibi Eser karşısında atışlarda başarılı olamadı ve sayıyı rakibine verdi. Skor 2-1 olduğunda sahneye Sema çıktı ve Ünlüler Takımı'na zaferi getiren isim oldu.

Survivor 2017'de tartışma!
İletişim oyunu oldukça gergin anların yaşanmasına neden oldu. Zorlu parkurda ödülün sahibi olmak isteyen yarışmacılar oldukça gergindi. Ünlüler adına parkura çıkan Furkan ile Gönüllüler Takımı'ndan Sadin karşı karşıya geldi. Zorlu oyunda rakibine fark atan Furkan, Sadin'in başarılı atışları karşısında etkili olamadı ve sayıyı kaybetti. Atışlardaki başarısızlığına oldukça sinirlenen Furkan sinirlerine hakim olamadı. Bu sırada sevinmeye devam eden Sadin'e bağıran Furkan'ın sözlerinin ardından iki takım arasında tartışma yaşandı!

Serhat ve Eser güçlükle ayrıldı!
Yaşanan tartışma ile gerilen yarışmacılar arasında Serhat ile Eser arasında tansiyon oldukça yükseldi. İkili birbirleri ile karşılıklı atışmaya başladı. Araya giren yarışmacılar Serhat ve Eser'i güçlükle ayırdı. Bu sert tartışmanın ardından final turunda karşılaşan ikilinin mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Oyunun sonunda ise kazanan Eser West oldu.