Abone Ol

Survivor'da kim elendi? İşte o isim

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu... Survivor'da dün akşam nefesleri kesen bir eleme gecesi yaşandı. Survivor’da SMS sonuçlarına göre elenen isim Gizem Memiç oldu. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar...

Survivor'da kim elendi? 24 Mayıs SMS sonuçları

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı günlerdir merakla bekleniyordu... Survivor’da ünlüler takımından Yunus Günçe ve Avatar Atakan ile gönüllüler takımından Gizem Memiç ve Damla Can eleme adayı olarak SMS oylamasına kalmıştı. Survivor’ın dün yayınlanan bölümünde ise Survivor’dan elenen isim belli oldu. Survivor 2016’ya bu hafta gönüllüler takımından Gizem Memiç veda etti.

GECE YARISI ÖDÜL OYUNU OYNANACAK, ÖDÜL: NBA MAÇI!

Survivor'da Acun Ilıcalı sürpriz bir ödül oyunu olacağını açıkladı. Gece yarısı oynanacak sürpriz ödül oyununu kazanan takım, özel bekleyen jet ile NBA batı finaline gidecek. Survivor adasında gece yarısı oynanancak ödülü kazanan takım özel uçakla Survivor'dan ABD'ye uçacak..

Survivor'da eleme adayları belli oldu. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler takımı çıktıkları ilk konseyde yapılan oylamada Yunus Günçe'yi ilk eleme adayı olarak seçti. İkinci eleme adayını bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih Öztürk belirledi.

Semih Öztürk, Avatar Atakan'ı eleme adayı olarak seçti. Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler bu sonucun ardından iki eleme adayı daha belirlemek için konseye çıktı. Konseyde verilen oylarla ilk eleme adayı olan isim Gizem Memiç oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise sembolün sahibi İbrahim Giydirir oldu. İbrahim Giydirir ise eleme adayı olarak Damla Can'ın ismini verdi.  Böylece gönüllüler takımından da Damla Can ve Gizem Memiç eleme adayı oldu.

Survivor'da halk oylamasına kalan Avatar Atakan, Yunus Günçe, Damla Can ve Gizem Memiç arasında yapılacak olan oylamanın ardından Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alan isim Survivor'a veda edecek. Survivor'da eleme heyecanı bu akşamekranlara gelecek olan Survivor yeni bölümde yaşanacak. Survivor halk oylamasına çıkan 4 ismin oylanmasının ardından oluşturulacak Survivor SMS sonuçları ile Survivor'ın son elenen ismi belirlenecek.

Survivor'da kim elendi? İşte o isim - Resim: 1Survivor'da Acun Ilıcalı'nın instagramdan paylaştığı video sosyal medyayı salladı

Semih ve Serkay arasında büyük gerilim! Acun Ilıcalı onları sert bir dille uyardı!

Survivor 2016'da büyük bir kavga yaşandı. Survivor dokunulmazlık oyununda Serkay ile Semih arasında şiddetli bir kavga çıktı. Survivor 2016 son bölümde dokunulmazlık oyunu sırasında beklenmedik bir anda kavga yaşandı. Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü bu kez birbirinin üzerine yürüdü. Kavga Survivor yarışmacıların müdahalesi ve Acun Ilıcalı'nın araya girmesi ile son buldu. Survivor dokunulmazlık oyununda Semih Öztürk ile mücadele eden Serkay Tütüncü arayı açmış ve atışlara geçmişti. Atışlarında başarılı olmayan Serkay'a Semih Öztürk yetişti ve iki başarılı sayısı ile sayının sahibi oldu. Skorun 7-3'e geldiği dakikalarda dokunulmazlık oyununun stresi ile kavga çıktı.

Kendi arkadaşlarının bulunduğu yerde başarısızlığı nedeniyle kendisine kızan Serkay'a Semih laf atınca ortalık bir anda karıştı. Karşılıklı atışmaların yaşandığı kavgada ikili birbirine fiziksel olarak da yakınlaştı. Diğer yarışmacıların araya girmesi ile ayrılan ikili uzun süre tartışmaya devam etti. Acun Ilıcalı'nın gelmesi ile ikili uzaklaştırıldı ve kavga son buldu. Acun Ilıcalı, birbirlerine laf atmamaları konusunda Semih ve Serkay'ı uyardı. Oldukça sinirlenen Serkay Tütüncü'yü, Efecan güçlükle sakinleştirdi.

Survivor'da tuttukları takımı açıkladılar

Acun Ilcalı Survivor adasında dünyadan bir haber olan yarışmacılara bu sezon kimin şampiyon olduğunu açıkladı.

Yarışmacılara hangi takımları tuttuklarını soran Ilıcalı bu sezon Beşiktaş'ın şampiyon olduğunu açıkladı! İçlerinden sadece biri bu sevinci yaşadı. İşte Survivor yarışmacılarının takımları...


DAMLA- GALATASARAY

İBRAHİM- FENERBAHÇE

GİZEM MEMİÇ - GALATASARAY

NAGİHAN- FENERBAHÇE

SEMİH - BURSASPOR

YATTARA - TRABZONSPOR

EFECAN - FENERBAHÇE

SERKAY - GALATASARAY

YUNUS - BEŞİKTAŞ

ATAKAN - FENERBAHÇE

hürriyet