Abone Ol

Survivorda ilk finalist belli oldu! İşte o isim!

Rakiplerini geride bırakarak final oyununu kazanan Serkay, Survivor 2016'nın ilk finalisti olmaya hak kazandı.

Survivorda ilk finalist belli oldu! İşte o isim!

Survivor 2016’nın ilk Kıbrıs finalisti bu gece oynanan final oyunları sonucu belli oldu. Gönüllüler takımından Serkay Tütüncü, final oyununu kazanarak Kıbrıs’taki final koltuğunun sahibi oldu.

Final oyunu iki etapta oynandı. İlk oyunu kazanan Atakan ve 2. olan Serkay, final oyununu oynamaya hak kazandı. İlk yarışmayı kaybeden Damla, finalde Semih ve Nagihan ile üçlü SMS oylamasına kaldı. Ardından oynanan final oyunu ise heyecanlı bir yarışmaya sahne oldu. 3-0 geriye düşen Serkay, kendini toplayarak 6-3 öne geçmeyi başardı. Atakan, final etabındaki futbol parkurunu geçmeyi bir türlü başaramadı. Yarışmanın sonunda Serkay, finali yaparak Kıbrıs biletini kazandı.

Serkay mı Atakan mı finalist oldu. Survivor nefesleri kesen oyunda ilk finalist belli oldu. Serkay Tütüncü Survivor 2016 final koltuğunda oturacak mı. Survivor 2016 Atakan Serkay arasında oynanan final oyunu kim kazandı.

Serkay mı Atakan mı finalist oldu. Survivor nefesleri kesen oyunda ilk finalist belli oldu. Serkay Tütüncü Survivor 2016 final koltuğunda oturacak mı. Survivor 2016 Atakan Serkay arasında oynana final oyunu kim kazandı.

Survivor ilk finalisti belli oldu. Survivor Atakan ve Serkay arasında geçen final oyunu kim kazanacak sorusu yanıt buldu. İlk oyunda 3-0 öne geçen Atakan bu iş bitti derken Serkay büyük bir atak yaptı. Serkay skoru 7-3 getirmeyi başardı. Peş peşe 7 galibiyet alan Serkay tek başına finale yürüdü.

Atakan için herşey iyi başlamış ve bu parkuru kendi seçmişti. Paintball oyunu veya atış oyunu arasında oynana oyunu kazanan kim olacak sorusu yanıt buldu. Geriden gelen Serkay büyük bir çıkış yapıp 7-0 seri yaptı. Son oyunda Atakan bir sayı daha alıp kendine geldi. Ancak Atakan ayak oyununda pek etkili olamadı. Sporda futbol gibi vurup düşürmesi gereken yeri düşüremedi. bu sebeple Atakan büyük bir sıkıntıya girdi ve oyunu vermeyle burun buruna geldi.

Serkay Ve Atakan yarışının galibi Büyük finalde finalist koltuğuna oturacaktı. O isim Serkay Tütüncü oldu ve Survivor ilk finalisti Serkay oldu.

Atakan Yarı finalde rakibi beklerken Damla,Nagihan ve Semih SMS çıkacak. Avatar Atakan bu gün herkes galip geleceğini düşünmüştü. Fragmanda bol bol Serkay kaybettiğini gösteren Acun Ilıcalı yine herkesi ters köşe yapmayı başardı

ayrıntılar geliyor..