Abone Ol

Survivor'da İlhan Mansız ile Serhat Akın birbirine girdi

TV8 yarışması Survivor'da İlhan Mansız'la Serhat Akın arasında büyük tartışma çıktı.

Survivor'da İlhan Mansız ile Serhat Akın birbirine girdi

Yiyecek ödülünün haricinde bir ödül olması ve kazanan yarışmacıların araba sahibi olacağı bu oyunda nasıl bir pergformansın ortaya çıkacağı merak konusu. Peki bu akşam neler yaşanıyor?

Survivor yarışmasında bu akşam yarışmacıları heyecanlandıran bir ödül ortaya kondu. Bu akşam yayınlanacak programda oyunu kazanan takımın her üyesi bir arabanın sahibi olacak. Kazanan takım 6 arabayı birden kazanacak.

Ödül araba olunca sinirlerde geriliyor. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın ciddi şekilde tartıştığı görülürken, araya Sema girse iki ismi ayırmak oldukça zor gözüküyor. Serhat ve İlhan Survivor'ın ilk günlerinden beri yakın arkadaş olarak bu noktaya kadar gelmiş, hemen hemen hiç tartışmadan uzun zaman geçirmişlerdi.

Uzun zamandır İlhan Mansız'ın Furkan, Sema ve Serhat üçlüsü ile birlikte zaman geçirmemesi izleyenlerin dikkatini çekmiş fakat İlhan Mansız adada daha çok yalnız vakit geçirmeyi tercih etmişti

İlhan, Serhat kavgasının ardından ise neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Serhat'ın, İlhan'a 'akıllı ol, bana karşı sesini indir' demesinden sonra sinirleri gerilen İlhan, Serhat'ın üzerine yürüyor. Bu anlarda kavga çıkmaması için araya giren Sema ise iki ismi sakinleştirmeye çalışıyor.