Abone Ol

Survivor'da elemeye hangi isimler kaldı?

Survivor’da sona yaklaşılırken bu akşam Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı belli oldu.

Survivor'da elemeye hangi isimler kaldı?

Yarışmacılar ödül oyunlarından sonra bu akşam yarışmanın en önemi oyunu olan dokunulmazlık oyunu için mücadele ettiler.

Dokunulmazlık Oyunu

Bu kritik maçın ilk turunda Gönüllüler rüzgârı esti. Ünlüler ne olduğunu anlamadan skor 5-0 oldu. Sema’nın sayısı ile Ünlüler ilk sayılarına kavuştular. Ve ardından İlhan ve Sabriye’nin sayıları geldi ve durum 5-3 oldu. Ardından Ünlüler yine bir sayı daha aldı ve skor 5-4’e geldi. Ama Elif aldığı sayı ile kritik duruma düşen ilk turu Gönüllülere getirdi.

İkinci tura iyi başlayan taraf Ünlüler oldu. Ünlüler arka arkaya 3 sayı aldılar ve turu 3-0’a getirdiler. Ünlülerin bu hızını Elif bozdu. Ardından Ogeday ve Berna’nın sayıları geldi ve durum 3-3’e geldi. Gökhan aldığı sayı ile Gönüllüleri öne geçirdi. Skoru da 4-3 yaptı. Sonraki oyunlarda Elif ve Adem’in aldıkları sayılarla durum 5-4 oldu. Sema’da sayısını aldı ve durum eşitlendi. İkinci tur bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışını Gönüllüler kazandı. Turlarda 2-0 oldu. Böylece dokunulmazlık Gönüllülerin oldu.

Bu akşamki kritik bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan kişi Adem oldu. Böylece Adem çok önemli bir haftada hem dokunulmaz oldu hem de bir isim söyleme hakkına sahip oldu.

Ada Konseyi'nde yapılan oylama sonucunda Sabriye elemeye kalırken Adem'in söylediği Furkan ise bir diğer elemeye kalan isim oldu.