Abone Ol

Survivor'da dün kimin adı yazıldı? İşte ada konseyinde yaşananlar

Survivor 2017'inin dün akşam ekrana gelen bölümünde önce dokunulmazlık oyunu ardından konsey heyecan yaşandı.Nefes kesen bir mücadelenin ardından konseye gitmek zorunda kalan takım kendi aralarında oylama yaparak eleme adaylarını belirledi.

Survivor'da dün kimin adı yazıldı? İşte ada konseyinde yaşananlar

Survivor 2017 hareketli başladı. Yarışmacıların hırslı tavrı ve mücadele gücü sürekli artarken, tartışmalarda eksik olmuyor. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Gönüllüler takımından Volkan Şahin dokunulmazlık kolyesini aldı ve ada konseyinde gergin anlar yaşandı.. İşte Survivor'da dün akşam adı yazılan isimler

Survivor 2017'inin ilk dokunulmazlık mücadelesine damga vuran takım Ünlüler oldu. İlk bölümde her iki ödülü de kaptırarak büyük bir yıkım yaşayan Ünlüler takımı aç ve moralsiz olmalarına rağmen büyük bir başarı gösterdi. Dokunulmazlık oyunu Ünlüler takımının oldu. Sema ve Furkan muhteşem bir performans sergiledi. İlk dokunulmazlık sembolünü Sema aldı. Berna Öztürk'le karşılaşan Denisa, puanı kaybedeceğini anlayınca oyunu bıraktı. Denisa'nın oyunu bırakması Fulya'yı hayli sinirlendirdi. Gergin ve bir hayli heyecanlı geçen dokunulmazlık oyunundan galibiyetle ayrılan Ünlüler gönül rahatlığıyla adasına dönerken; Gönüllüler eleme konsey öncesinde bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Denge ve güce bağlı olan bireysel dokunulmazlık oyunun galibi ise Volkan oldu. Böylece Volkan Survivor Gönüllüler adasında 1 hafta daha kalmayı garantiledi.

Dokunulmazlık mücadelesinin ardından yapılacak eleme konseyinde 2 isim belirlendi. Bu isimlerden birini bireysel dokunulmazlığı almaya hak kazanan Volkan, diğer ismi ise Gönüllüler'in çoğunluk oyu belirledi. Peki, Survivor 2017'de kimler elemeye kaldı? Ada konseyinde en çok kimin adı yazıldı?

GÖNÜLLÜLERDE ELEMEYE GİRECEK İSİMLER BELLİ OLDU

Gönüllüler takımında oy çokluğu ile Erdi eleme potasının ilk adayı olurken, bireysel dokunulmazlık kolyesini alan Volkan, Fulya'nın ismini söyledi. Bu esnada Fulya ile Volkan eteklerindeki tüm taşları ufak bir serzenişle ortaya döktü. Böylelikle eleme potasına giren iki aday belirlenmiş oldu.

ESER, ERDİ'NİN YÜZÜNE GERÇEKLERİ SÖYLÜYOR

Bir anda gönüllüler takımının istenilmeyen adamı ilan edilen Erdi, takım içerisindeki ufak bir toplantıda yine okların hedefi oldu. Erdi'nin herkesle teker teker konuştuğu ve kendisi hakkında yorum istediği gerçeği tüm yarışmacılar tarafından anlaşılınca, Erdi sorguya çekildi. Eser, Erdi'ye yönelik olarak karakterinin ada içerisinde sevilmediğini itiraf etti. Bu sözler Erdi'nin halihazırda bulunan hırsının katlanmasına neden oldu.

SURVİVOR'A YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Survivor 2017'inin ilk ada konseyinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Survivor 2017'nin en zor, en uzun ve en çok yarışmacıdan oluşan sezon olacağını ifade eden Acun Ilıcalı, kadronun genişleyeceğini açıkladı ve 4 ismi konseye davet etti. Ancak bu isimden 3'ü yarışmaya dahil olacak. Dört isim arasından seçimi ise halk oylaması belirleyecek. Survivor 2017 kadrosu adayları; Fatih, Oğulcan, Anıl, Sadin arasındaki oylamanın sonucu ise yarın belli olacak.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu yıl 12 milli sporcunun da yer aldığı yarışmanın 1. bölümünde arka arkaya ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyunun ilkinde barınma ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler verilirken; ikincisinde erzak ödülü verildi. Survivor 2017’nin ilk ödül oyunlarından yüzü gülen taraf ise Gönüllüler oldu. Her iki oyunu da kaybeden Survivor 2017 Ünlüler’i hem diğer yarışmacılarla hem de kendi aralarında gergin anlar yaşadı. Özellikle kendi sırasında oyunu karşı takıma kaptıran Dünya Kick Boks şampiyonu olan Sabriye Şengül’ün ‘Kes sesini’ çıkışı hem ekran başındakileri hem de diğer yarışmacıları şaşırttı. İlk bölümden gergin başlayan Survivor’ın 2. bölümünden ilk görüntüler de geldi. Bugün yayınlanacak bölümde yarışmacılar adada kalmak için mücadele edecek, ilk dokunulmazlık mücadelesi ekrana gelecek. İşte, 22 Ocak Survivor 2017’nin ilk dokunulmazlık oyununda yaşanacaklara dair ipuçları!

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA SESLER YÜKSELİYOR

İlk bölümüyle kıran kırana bir mücadeleye tanık eden Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Sorusuna yanıt dün akşam geldi. Gözler dokunulmazlık oyununun sinyalini veren 2. bölüme çevrildi. Kısa sürede yayınlanan 2. bölüm fragmanında ise dikkat çeken detaylar var. Fragmanda; ilk bölümde her iki ödülü de kaybeden Ünlüler takımı arasında gerginlik çıktığı, takımların kendilerini korumak için yapılan Survivor dokunulmazlık oyununda ise tansiyon yükseldiği göze çarpıyor.

SURVİVOR HANGİ GÜNLER VAR?

Ekran macerasına oldukça iddialı başlayan Survivor'ın hangi günlerde ekranda olacağı merak ediliyor. Bu yıl diğer yıllara oranla daha uzun sürmesi beklenen yarışma şimdilik 3 gün yayınlanacak. Peki o günler hangileri? Yenilenen formatı ve güçlü yarışmacılarıyla uzun süre adından söz ettirecek gibi görünen Survivor 2017; cumartesi, pazar ve pazartesi günleri saat 20.00'de izleyicileriyle buluşacak.

SURVİVOR YARIŞMACILARI

İlk bölümden tartışmalı geçen Survivor’ın yarışmacıları arasında iddialı isimler bulunuyor. Ünlüler yarışmacıları arasında milli sporcular dikkat çekerken; Gönüllüler kadrosunda tanıdık simaların da bulunduğu göze çarpıyor.

Yaklaşık 3 ay sürecek programda 2017’nin Survivor’u olabilmek adına mücadele edecek gönüllüler takımı yarışmacıları şöyle; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.
Gönüllüler yarışmacıları; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Yiğit İzik, BurçakTuncer, Erdi Ünver ve