Abone Ol

Survivor'da büyük ödül... Tam 450 bin lira!

Survivor'da dün akşam gerçekleşen elemenin ardından yeni bölüm fragmanında sürpriz bir ödül sahne aldı. İzleyenler dün akşam gerçekleşen SMS sonuçlarının ardından kim elendi sorusunun cevabını ararken, açıklanan ödül şaşkınlık yarattı.

Survivor'da büyük ödül... Tam 450 bin lira!

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından elenen yarışmacı belli oldu. Rakiplerinden daha düşük oy alarak elenen isim gönüllüler takımından çıktı. Survivor'da gerçekleşen elemenin ardından yarışmacıları şoke eden bir ödül tanıtımda kendini gösterdi. Ilıcalı 450 bin lira değerindeki ödülü böyle açıkladı. İşte bu akşam yaşanacaklar

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında da Adem, bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı. Bunun ardından İlhan Mansız ve Sabriye elenme adayı oldular

Gelen SMS oylarının ardından elenen yarışmacı Elif Şadoğlu oldu.

450 BİN LİRA DEĞERİNDE OTOMOBİL

Survivor'da bu akşam eşine az rastlanır bir ödül sahne alıyor. Bil bakalım yarışmasına benzer bir yarışma oynayacak olan yarışmacılar kazandıkları takdirde Porsche marka aracın sahibi olacaklar. Ödülü görünce hayli şaşıran yarışmacıların kazanma isteği yüzlerinden okunuyor.

Ödülü kazanmak için yarışmacıların annelerine sorulan soruları doğru tahmin etmeleri gerekiyor. Yani her hangi bir parkur veya atış olan bir yarışma mevcut değil.

SURVİVOR'DA KURALLAR DEĞİŞTİ

Survivor'da Elif'in elenmesinin ardından kurallar artık değişiyor. İki kişi kalan gönüllüler takımı ve ünlüler, artık bireysel olarak yarışacaklar. Önümüzdeki haftalarda yarışmacılar bundan sonra takım olarak değil birey olarak performanslarına göre değerlendirilecek..

Kıbrıs finaline çok az bir süre kala artık yarışmacılar bireysel olarak yarışacaklar. Bireysel sembol ödülünü kazanan Sema, final koltuğunu garantileyen ilk isim olmuştu. Bundan sonraki aşamada 4 yarışmacı daha final koltuğu için hak kazanacak.