Abone Ol

Survivor'da bu hafta kim elenecek? İsmi yazılan isim şok etti!

Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk dokunulmazlık oyununun nasıl sonuçlanacağı merak konusuydu. Survivor'da bu hafta kim elenecek sorusu dokunulmazlık oyunu ile ön plana çıktı.

Survivor'da bu hafta kim elenecek? İsmi yazılan isim şok etti!

Peki bu hafta Survivor'da kim elenecek? İşte dokunulmazlık oyunun sonucu ve ada konseyinden çıkan isim

Survivor'da bu hafta kim elenecek günün cevabı en çok merak edilen sorusu oldu. Survivor 2016 birleşme partisi renkli görüntülere sahne oldu ve bu hafta iki takımın adaları birleşti. Ünlüler ve gönülüller takımı artık aynı adada yaşamlarını sürdürüyor. Peki bu hafta Survivor'da kim elenecek? Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, sıkıntılı bir konsey sürecine girdi.

Yayınlanan son bölümde Atakan ve Nagihan kavgası son bölüme damga vururken, bu tartışma ada konseyinde çıkacak isme yansıyacak gibi gözüküyor. Ünlüler takımındaSemih ve Nagihan yazacağı ismi birbirlerine söylemeselerde aynı isimde birleşmiş gibi bir tutum sergilediler.

Atakan kendi isminin çıkmasından tedirgin olmadığını belirterek ünlüler takımının diğer üyelerinden korkmadığını açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımını bu hafta stresli bir ada konseyi bekliyor. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmadan önce takımın içinden bir kişinin ismi yazılacak.

Tüm bunlar yaşanırken, gönüllüler takımının ünlülüler takımının bulunduğu adaya gelmesiyle birlikte Semih'in tavrı merak ediliyordu. Son bölümde yaşananlara bakıldığında Semih ve gönülüller takımı şuana kadar diyalog içine girmedi.

Survivor ada konseyinde Nagihan, Atakan ve Ezgi ciddi bir tartışma yaşadı. Ezgi, Nagihan'ın Atakan ile ilgili konuşurken sürekli adının geçmesinden rahatsız olduğunu söyledi ve tartışma başladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı isim söyleme öncesinde gergin anlar yaşadı. Atakan oyun alanında sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirirken, Nagihan moralinin çok bozuk olduğunu ve Atakan'ın moralini bozacak sözler söylediğini dile getirdi.

Ada Konseyinde Semih, Nagihan ve Yunus Atakan'ın ismini yazarak oylarını kullanmış oldular. Atakan ve Ezgi'de Nagihan'ın ismini yazdı. Yattara'nın ise kullandığı oy kameralara yansımadı.

Oylama sonucunda; 3 Atakan, 2 Nagihan 1 Ezgi oylandı. Atakan şuan elenecek isim olarak eleme potasında ilk aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonucunda eleme potası netleşecek. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim eğer eleme potasındaysa eleme adayı olmaktan çıkıyor ve bir isim söyleme hakkını elde ediyor. Şimdi gözler akşam oynanacak bireysel dokunulmazlık oyununda.

hürriyet