Abone Ol

Survivor'da bu akşam kim elendi? İşte, survivor'da adaya veda eden isim

Survivor'da bu akşam kimin eleneceği sorusunu izleyiciler büyük bir merakla bekliyorlardı. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor.

Survivor'da bu akşam kim elendi? İşte, survivor'da adaya veda eden isim

Survivor'da bu akşam nefes kesen bir ada konseyi yaşandı. Sabriye, Şahika, Sedat ve Berna ünlülüler takımından elenme adayları olarak konseye çıktılar. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımında, takım oylamasıyla Sabriye ve Berna aday olarak bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan
Adem, Sedat'ın adını yazmıştı. İkinci gün kaybedilen oyunun ardında da Furkan, Şahika'nın adını söyleyerek son elenme adayını belirlemişti. Oynanan iletişim oyunu ve yaşanan eleme konseyi sonrasında ünlüler takımında adaya veda eden isim belli oldu. Peki, survivor'da bu hafta kim elendi?
İşte, nefes kesen ada konseyinden detaylar.

Survivor'da kim elendi?

Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf ünlüler takımı oldu. Her iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı 4 ismi eleme adayı olarak belirledi. İlk konseyde Sabriye ve Sedat'ı eleme adayı olarak belirleyen ünlüler takımı, ikinci konseyde ise Şahika ve Berna'yı eleme
potasına aldı. Survivor 2017'de elenen isim SMS oylamasına göre belirlendi. Ünlüler takımı'ndan Sabriye, Sedat, Şahika ve Berna'nın eleme adayı olarak, SMS oylamasına çıktığı Survivor 2017'de en az oyu alan isim Berna Öztürk oldu. Berna Öztürk elenmesinin ardından arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı.

İletişim oyununu kim kazandı

Survivor 2017'de bu akşam nefes kesen bir iletişim oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam kafalarını dağıtmak için hem de 2 kilo mercimek ve 2 haşlanmış yumurta için yarıştılar. Karınları oldukça aç olan iki takımda ödülü duyunca kendinden geçti. Oyunun ilk etabında
ünlüler iyi başladı fakat gönüllüler ani bir atak yaparak ilk turu kazandılar. İkinci turda ise gönüllüler takımı resmen ünlüler takımını sildi ve 5-0'lık skorla ikinci turunda galibi olup ödüle ulaştılar.

DÜN AKŞAM YAŞANANLAR

Sembol oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de semboller sahiplerini buldu. Zorlu mücadelelerin sonunda sembolleri kazanan isimler erkeklerden Volkan, kızlardan ise Sema oldu. Survivor 2017'de sembol oyunları oynandı. Erkeklerde final oyununda Volkan ile İlhan Mansız karşı karşıya geldi. Kazanan başarılı atışlarıyla Volkan oldu.
Volkan böylece Gönüllüler Takımı'na ilk sembolü getiren isim oldu. Kızlarda ise final oyunu Sema ile Pınar arasında oynandı. Oyunu kazanan isim ise Sema oldu.

Sembolü kazanan isimler kimlerle ödülü paylaştı?

Survivor 2017'de sembolleri kazanan isimler 3 arkadaşları ile Sembol oyununun ödülünü paylaştı. Volkan, ödülü Ogeday, Tuğçe ve Erdi ile paylaşırken; Sema, İlhan, Furkan ve Serhat ile paylaştı. Yarışmacılar Sembol oyununun ödülü kapsamında mor odada keyifli anlar yaşadı ve sigara böreğinin
tadını doyasıya çıkarttılar.

Survivor 2017'de dün akşam ödül oyununda ünlüler takımı adeta fırtına estirdi. Seriyi 2-0 kazanan ünlüler takımı ödül olarak 1 hafta boyunca kullanabilecekleri yatakları kazandılar.

Gönüllüler takımı ödül oyunun ardından tam anlamıyla dağıldı. Berna Kekliklerin hedefinde ise Anıl vardı. Tartışmanın uzun süre devam etmesiyle birlikte Volkan ve Erdi'de konuya dahil oldu. Erdi, Anıl'ın haklı olduğunu söyleyince Berna çılgına döndü.. Gerginliğin ardından serenomiye çıkış anında Berna, ünlüler takımından Serhat Akın'la da tartıştı. Gerginlik artınca araya Acun Ilıcalı girdi.