Abone Ol

Survivor'da Berna Kekliker ve Elif birbirine girdi!

Survivor'da Berna ve Elif kavgasından şok görüntüler ortaya çıktı.

Survivor'da Berna Kekliker ve Elif birbirine girdi!

Survivor'da dün akşam heyecanlı bir ödül oyunu yaşandı. Ödül oyununda verilen ödül piknik olunca yarışmacılar canlarını dişine takıp, tüm güçlerini gösterdiler. Peynir, reçel, bal gibi en çok özlem duydukları şeyler ödül olarak karşılarına gelince şok yaşayan yarışmacılar hırslı bir oyun sergiledi. Gönüllüler adasında yaşanan kavga ise dün geceye damga vurdu.

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip ettiği, dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da şoke eden dakikalar yaşandı. Ödül oyununda iki takımda kıyasıya mücadele etti. Ünlüler ve gönüllüler takımı müthiş bir ödül için dün akşamyarıştılar. Yarışmadan sonra adalarına dönen gönüllüler takımında Berna ve Elif'in kavgası adeta ekran başına kilitledi. Eller ve kolların temas halinde bulunduğu kavga da Berna'nın kışkırtıcı tavırları dikkat çekti. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte dün akşamyaşananlar.

Survivor'da Elif ve Berna'nın kavgası, gönüllüler takımını birbirine düşürüyor. Takım içerisinde sürekli olarak agresif tavırlar sergileyen Berna, bu kez takımın başarılı isimlerinden Elif ile ciddi bir kavgaya tutuşuyor. Survivor'un dün akşamekrana gelen bölümünde Berna ve Elif'in kavgası, takım arkadaşları tarafından güçlükle ayrıldı. Tansiyonun yükseldiği dakikaların öncesinde de müthiş bir ödül heyecanı vardı. İki takımda aç karınlarını doyurmak için kıyasıya mücadele verdi. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül ise iki takım tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da dün akşamoynanan ödül oyununda izleyicileri keyiflendiren fakat yarışmacılar zorlayan bir parkur vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşamnefes kesen bir ödül için kıyasıya çarpıştı. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı anda iki takımında ağızları açıkta kaldı. Ödül kahvaltıydı. Salam, kaşar, bal, peynir, sandviç ve birçok güzel yiyeceğin yer aldığı kahvaltı da yarışmacılar ödül için bilendiler. Ünlüler takımı dün akşamadeta fırtına gibi esti. Yaşanan olumsuzlukların ardından ünlüler takımı dün akşamoynana ödül oyununda adeta kenetlendiler ve oyunun iki etabınıda rahatlıkla kazanıp ödüle ulaştılar.

Survivorda dün akşam ödül oyununu kim kazandı Berna ve Elif kavgasının ardından şok..

BERNA VE ELİF ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Son haftalarda ödül oyunlarında ardı arkasına mağlubiyetler yaşayan gönüllüler takımında gruplaşmalarla beraber gerilim iyice artmıştı. Bu sefer ekranlara gelen kavga izleyicileri şoke etti. Kavganın muhataplarından biri adada hemen hemen herkesle sürekli tartışan Berna. Berna bu kez de Elif ile kavgaya tutuştu. Fakat bu kez kavga çok daha şiddetli bir hal aldı. Üstelik Acun’un sürekli olarak yarışmacılara uyarılarda bulunduğu fiziksel temastan kaçınmaları gerektiği konusundaki kuralı da çiğnediler. Elif ve Berna’yı takım arkadaşları güçlükle ayırdı. İzleyiciler diskalifiye gibi bir durum olup olmayacağını merak etmeye başladılar. Fakat henüz bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.


SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Survivor'da geçtiğimiz hafta ünlüler adasından 4 aday elenme potasına çıktı ve elenmesi beklenmeyen bir isim adaya veda etti. Sedat Kapurtu, Şahika, Pınar ve Furkan'ın olduğu potadan en düşük SMS oyunu alarak adaya veda etti. Bu olay ünlüleri şaşırtırken, takımdan gitmesi beklenen isim Şahika'ydı. (Hürriyet)