Abone Ol

Survivor’da araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'da bugün ünlüler ve gönüllülerin araba ödülü için kıyasıya yarışması adeta nefesleri kesti. Zorlu parkur sonrasında ödülü kazanan takım belli oldu.

Survivor’da araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'da 12 Mayıs Cuma günü yapılan araba ödüllü yarışma nefesleri keserken ilk turu rahat alan ünlüler ikinci turda gönüllüler karşısında adeta ecel terleri döktü. 7-3'lük bir fark yakalamayı başaran gönüllüler bu üstünlüğünü sonuna kadar taşıyamayınca ünlüler 9-8 öne geçerek muhteşem bir geri dönüş yaptı. Ancak son yarışmada Sema büyük hatalar yaparak oyunu kaybedince skor 9-9 oldu ve bayrak yarışı yapıldı. Bayrak yarışında yine Sema büyük hatalar yapınca ikinci turu Gönüllüler kazandı ve final turuna geçildi.

Final turunda farklı oyun oynandı

Final turunda yapılan atışlarda 5 plağı hindistan cevizi ile kıran oyunu kazandı. İlk oyunu Anıl Furkan'a karşı kazanırken, ikinci oyunda Serhat Gökhan'ı yenerek skora eşitliği getirdi. Gökhan ile Serhat arasında 9 atış yapıldı ve sonunda eşitlik bozuldu ve Serhat skoru 1-1'e getirdi. Sema ile Berna'nın karşılaşmasında ise Berna oyunu kazanarak skoru 2-1'e getirdi. Adem ile Volkan'ın yarışmasında ise Adem Volkan'ın hatasını iyi değerlendirdi ve skoru 2-2 yaptı. İlhan Mansız Ogeday karşılaşmasını İlhan Mansız kazandı ve skor ünlülerin lehine döndü. Sabriye ve Elif'in karşılaşmasında ise Elif rahat bir galibiyet alarak skoru beraberliğe taşımayı başardı. Gökhan ile Adem'in yarışmasının galibi ise Gökhan oldu ve gönüllüler büyük avantaj yakaladı. Son oyunu da kazanmayı bilen ünlüler yarışmayı kazanan ve belki de Survivor tarihinin en büyük ödülünü kazanan takım oldu.