Abone Ol

Survivor’da Acun uyardı: Kimseye yazık olmasın

Survivor'un 76. bölümünde Serkay ve Semih geriliminin ardından konseyde konuşma yapan Acun "Kimseye yazık olmasın" diyerek yarışmacıları uyardı.

Survivor’da Acun uyardı: Kimseye yazık olmasın

TV8’de haftanın 5 günü yayınlanan ve her bölümü büyük ses getiren yarışma programı Survivor 2016’nın dünkü bölümünde Serkay ve Semih arasında çok büyük bir kavga yaşandı.

Survivor’da Acun uyardı: Kimseye yazık olmasın - Resim: 1Survivor’da Semih ve Serkay arasında kavga çıktı!

“SANA NE OĞLUM”
Dokunulmazlık oyunu esnasında Semih’e oyunu kaybeden Serkay küplere bindi. Hem Semih’e kaybetmetmesine hem de durumun 7 – 3’e gelmesine sinirlenen Serkay küfür edince Semih’ten “Yine küfür ediyor adam ya!” tepkisi geldi. Bu tepki ile birlikte daha da çılgına dönen Serkay, “Sana ne oğlum!” diyerek Semih’in üstüne yürüdü ve ikili kafa kafaya geldi. Her iki takımdan isimler duruma engel olmaya çalışsa da pek başarılı olamadılar. Daha sonra devreye giren Acun oyuna iki dakikalık mola verdi ve her iki isime de uyarılarda bulunarak “Karşılıklı diyaloğa girmiyorsunuz” dedi.

ACUN KONSEYDE UYARDI
Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, Survivor’da yaşanan gerginliklerle ilgili açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, yarışmacının sonuna yaklaştıkça herkesin daha dikkatli olması gerektiğini söyleyerek “Kimseye yazık olmasın!” uyarısında bulundu. Öte yandan programın başarılı olmasının asıl sebebinin yarışmacılar olduğunu belirten Acun, Ünlüler ve Gönüllüler’e “Efsane yarışmacılarsınız!” diyerek övgülerde bulundu.

sözcü