Abone Ol

Survivor Taner Tolga Tarlacı'yı çok feci dövdüler!

Survivor yarışmacılarından Taner Tolga Tarlacı, gece kulübünde bir bayanı taciz ettiği iddiasıyla 15 kişi tarafından dövüldü

Survivor Taner Tolga Tarlacı'yı çok feci dövdüler!

Survivor'ın 1'nci sezonunda 'Ünlüler-Gönüllüler' yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı, gece kulübünde bir kadını taciz iddiasıyla 15 kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Tarlacı'nın bunun üzerine açıklaması ise ilginçti: 'Yakışıklı olmanın dezavantajı.'

Survivor yarışmasında yaptığı sıradışı hareketli ve ilginç açıklamalarıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı, bu kez dayak yediğini söylediği bir video ile gündemde. Tarlacı videoda 15 kişi tarafından saldırıya uğradığını söyledi. Yüzünün geldiği hali de sosyal hesaplarından paylaşan Tarlacı'nın görüntüsü takipçilerini şaşırttı.

Evli olduğunu bilmediği bir kadını taciz ettiği iddiasıyla dayak yiyen Tarlacı; "Gözüm şiş, dudaklarım şiş, burnum şiş. Gece kulübünde saldırdılar. Birisine arkadaşlık isteği attım, evliymiş. 'Niye benim karıma istek attın' dedi. 15 kişi bana çullandı.Yakışıklı olmanın dezavantajı. Yakışıklıysanız kıskanılırsınız ve bu hale getirilirsiniz" dedi.

Survivor Taner’e Acun Ilıcalı'yı taciz cezası

Tarlacı sözlerine devam etti: "Önden bir yumruk, kafayı kaldırayım derken arkadan bir yumruk. Bir tane sağlam ben salladım. Sonra daha çok vurmaya başladılar.

Survivor Taner'den skandal video

Alnım yamuldu, inşallah estetik istemez. Telefonumu da kırdılar. İşte görüyorsanız çok kıskanılıyorum. Daha önce de Çeşme'de saldırdılar. Çok mahkemem var diye şikayetçi olmadım."