Abone Ol

Survivor son bölümde kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

'Survivor'da kim elendi?' Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Haftalar sonra Ünlüler takımından bir kişi adaya veda etti. Sahra, Mustafa Kemal ve Adem eleme potasındaydı. Peki, Survivor'da en az SMS oyunu alarak yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Survivor son bölümde kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

Survivor hız kesmeden devam ediyor. Survivor 2018'de bu hafta sürpriz bir eleme yaşandı. Ünlüler takımı haftalar sonra ilk kez iki dokunulmazlık oyununu da kaybederek eleme potasına üç isim birden çıkardı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta eleme potasında Sahra, Mustafa Kemal ve Adem eleme potasında yer alıyor. Dün akşam yapılan konseyde en az SMS oyunu alarak yarışmaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta Survivor'da elenen isim Sahra Işık oldu.

SMS OYLAMASINDA FLAŞ DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı açıkladı: Bu akşam sürpriz bir konsey yapılacak. Sembol finallerinin ardından yapılacak konseyde toplu oylama yapılacak. Bunun sebebi bundan sonra dominicte sadece bir kez daha oylama yapılacak. Hızlandırılmış çekimler sonrası başka oylama yapılmayacak. Toplu oylama salı akşamı başlayacak Cuma akşamı sona erecek. Ondan sonra bir kez daha olacak ve başka olmayacak.

HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ

Erkeklerde birinci olan isim Hakan; ikinci isim ise Anıl oldu. Kadınlarda birinci olan isim Birsen; ikinci olan isim ise Nagihan oldu.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam nefesleri kesen bir ödül oyunu oynandı. Ödül; Duş Jeli, Şinitzel, Taze fasulye ve Barbunya olduğu oyunu 10-8 Gönüllüler takımı kazandı.

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu olarak bilinen Sahra, Fenerbahçe’de forma giyerken, bir yandan da modellik kariyeri üzerine çalışmalarda bulundu. 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 3. olarak dikkatleri çeken ve ülkemizi Malezya’da temsil eden Sahra Işıl, 2014 ve Survivor All Star’da mücadele eden isimlerden biri oldu.