Abone Ol

Survivor kim elenecek? SMS oy sıralaması nasıl?

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı için 13 Haziran 2016'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Avatar Atakan 'Sıra Semih Öztürk'e geldi' diyerek sinyali verdi peki kim elenecek kimin adı yazıldı?

Survivor kim elenecek? SMS oy sıralaması nasıl?

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtı için dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıbrıs Survivor finaline kadar adadan 3 isim elenecek. Gönüllüler takımı eleme için ada konseyine gitti.


Survivor adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı gönüllüler takımından gelecek. Zira ünlüler ile oynadıkları dokunulmazlık oyununu kaybettiler ve ada konseyi onlar için toplandı.

Kıbrıs finaline Survivor 2016 adasından 4 isim gidecek. Bu isimlerden şu anda sadece 1 tanesi belli. Geriye kalan 3 koltuk için son ana kadar büyük bir yarış olacak. Dokunulmazlık oyunları bu açıdan çok büyük önem taşıyor.

Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf 3 kişi kalan gönüllüler takımı oldu. Ada konseyi gönüllüler takımı için toplanırken Damla Can Kıbrıs finalini garantileyip dokunulmaz olduğu için en rahat isimdi. Gönüllülerde yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı İbrahim Giydirir oldu.

SIRA SEMİH ÖZTÜRK'E GELDİ

Survivor adasında dokunulmazlık öncesinde Avatar Atakan ile Semih Öztürk arasında tansiyon yükseldi. Avatar Atakan eleme öncesinde şunları söyledi;

-"Semih, Atakan'ı dışarda bakmamamız lazım gibi planlar yapmaya başladığını gördüm. Sen aylarca gel dokunulmazlıkları insanlara kaybettir, insanları elemek için kötü niyetli uğrayş. Bugün gel Atakan seni kurtarsın. Çünkü neden artık sıra sana geldi."

BU DOKUNULMAZLIK TAŞLARINI YERİNDEN OYNATIR

Survivor kim elenecek? SMS oy sıralaması nasıl? - Resim: 1

Semih Öztürk ise "Bu dokunulmazlık bazı taşları yerinden oynatabilir. Umrumda olmayan insanlar. Kısa bir süre içinde hayatımdan hepsi tek tek çıkacak' diyerek mesajını verdi.

SURVİVOR NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlığı öncesinde adada New York ödülü vardı. Kıran kırana geçen ödül oyunu yarışında Yunus Günçe 5 sayı birden verince ünlüler takımı için sonuç hüsran oldu.

NAGİHAN AÇ KALINCA KAVGA ÇIKARDI

Ödül oyununda 5 puan birden alan ancak oyunu kazandıramayan Nagihan Karadere adaya döndüklerinde Yunus'a patladı. Aç kalmasının acısını ondan çıkaran Nagihan Karadere gece boyunca susmadı. Oyunlarda Semih Öztürk de 2 kez oynadı ve sıfır çekti.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Survivor adasında geçen hafta gönüllüler takımı iki dokunulmazlığı birden kaybedince Serkay Tütüncü ve Efecan eleme adayı olmuştu. Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre de Efecan elenmişti.

SEMİH ALLAH'A YAKIN OLSUN

Ben giderken bile savaşarak gittim beni olumsuz etkileyen tek şey Zafer'in artık olmaması oldu.  Ben hep söyledim Semih Allah'a yakın bize uzak olsun dedim.

İbrahim bireysel dokunulmazlığı almasaydı perfomansa göre bir eleme olacaktı. O zaman da eleme koltuğunda İbrahim'in oturması daha mantıklı olurdu.

Birleşme partisi biter bitmez ya güzel ödülleri ya da Kıbrıs'ı hayal ediyorsun. Kıbrıs bileti tabiki insanın içinde rehavet yaratabilir. Damla da son oyunlarda onu yaşamış olabilir.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında SMS oy sıralaması sonuçları toplu oylama ile elde edildi. Finale kadar yeni oylama oylamadan bu SMS sıralamasına göre isimler eleniyor. Geçen hafta Serkay Tütüncü ve Efecan Dianzenza eleme çıkmıştı. Eleme sonunda Efecan adaya vede etmişti. Ondan önceki Gizem Memiç'in elendiği gece SMS oy sıralaması şu şekilde olmuştu.

1.Damla Can
2. Avatar Atakan
3. Yunus Günçe
4. Gizem Memiç (elendi)

Survivor gönüllüler 22 Mayıs SMS oy sıralaması sonuçları

1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

internethaber