Abone Ol

Survivor kim elendi? Acun, SMS sonuçlarını açıkladı

Survivor kim elendi sorusunun cevabı nefes kesen bir eleme gecesinden sonra belli oldu. Survivor 2016 SMS sonuçlarının gelmesinin ardından elenen isim belli oldu. Survivor'da en az oyu olan Efecan adaya veda etti.

Survivor kim elendi? Acun, SMS sonuçlarını açıkladı

Survivor 7 Haziran 2016 Salı akşamı konseyde düzenlenen SMS oylamasında daha az oy alan Efecan'ın Survivor macerası sona erdi.

Survivor 2016’da 7 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümde Serkay Tütüncü mü Efecan Dianzenza mı elendi sorusu yanıt buldu. SMS oylamasının sonucuna göre Efecan,Survivor'dan elenerek  adaya veda etti.

Survivor kim elendi? Acun, SMS sonuçlarını açıkladı - Resim: 1Survivor'da gönüllüler takımı Beyonce konserinde!

Survivor’da büyük finale haftalar kala bir yarışmacı daha veda etti. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımından Efecan ve Serkay eleme adayı olmuştu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim ile finale gitmeye hak kazanan Damla’nın elemeye girmediği Survivor’da iki yakın arkadaş Efecan ve Serkay eleme için mücadele etti.

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta gönüllüler takımından geldi. Survivor’da gönüllüler takımı şok üstüne şok yaşadı. Birinci dokunulmazlık kaybedilince Serkay Tütüncü ikincisinde de Efecan Dianzenza eleme adayı oldu.

SURVİVOR’DAN EFECAN MI SERKAY MI ELENDİ?

Survivor’da değişen eleme kuralları gereği artık 2 dokunulmazlık oynanıyor ve 2 aday çıkıyor. Bireysel dokunulmazlığı kazananlar isim söylemiyor ve adaylar ada konseyinde belirleniyor. Survivor’da 5 Haziran 2016 pazar gecesi oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybedince ilk eleme adayı onların takımından çıktı. Ada konseyinde tüm takım Serkay Tütüncü ismini yazdı.

Survivor’da ikinci dokunulmazlık da 6 Haziran 2016 günü oynandı. İkinci dokunulmazlığı da gönüllüler takımı 10’a 5 ile kaybetti ve otomatik olarak Efecan Dianzenza eleme adayı oldu. Survivor’da bu hafta eleme iki yakın arkadaş için yapılıyor. Serkay ve Efecan arasından biri SMS oy sıralamasına göre elendi. Gönüllüler takımının iddialı isimlerinden olan Efecan Dianzenza bu hafta elenerek Survivor’a veda etti.

SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM ŞOK OLDU!
Yarışmacının sunucusu Acun Ilıcalı, Efecan’ın ismini açıklamasının ardından Efecan, “Açıklanacak iki sonuç da benim için üzüntü olacaktı. Muhteşem bir aile edindim burada ve benim için çok güzel oldu. Kendimi bu şekilde avutuyorum, hırslıydım ve aklım Kıbrıs’taydı. Şu an şaka gibi ya Survivor benim için bitti. Dışarıdan onlar için desteğim devam edecek…” dedi.

Beyonce konserine giden isimlerin görüntüleri sosyal medyaya sızdı. Survivor'ın yeni bölümü yayımlanmadan, gönüllüler takımı Beyonce'nin Philadelphia'daki konserini izlerken görüntülendi.
Geçtiğimiz günlerde ikinci büyük ödül oyununun Beyonce’nin Philadelphia'daki konseri olduğunu söyleyen Ilıcalı kazanan takımı konsere götürdü. Ödül oyununun kazananı televizyonda yayınlanlamadan sosyal medyada sızan görüntülerle ortaya çıktı. Ödül oyununu kazanan takım konserde çekilen fotoğraflarla belli oldu. Beyonce'yi en önden izleyen gönüllüler takımı kameralara yansıdı. Böylece yarışma televizyonda yayınlanmayan bölüm öncesinde internette ortaya çıkmış oldu.


SURVİVOR YARIŞMACILARI O ÖLÜM HABERİNİ ALINCA YIKILDI!

Büyük bir mücadeleye sahne olan Survivor'da Acun Ilıcalı'nın Muhammed Ali'nin hayatını kaybettiğini açıklaması yarışmacıları derinden üzdü.

Dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali'nin tişörtünü giyerek yarışmayı sunan Acun Ilıcalı, Ünlüler ve Gönüllüler'e ünlü boksörün hayatını kaybettiğini açıkladı. Bu haberi duyan yarışmacılar adeta yıkıldı. Atakan ise tüm dünyaya örnek olan Muhammed Ali için "Gözlerim doldu şu anda. Tüm dünya için bir efsaneydi. Hani bir söz var 'Yeteneğin seni şampiyon yapar, şampiyon kalmanı sağlayan ise karakterindir' Muhammed Ali de her zaman şampiyon kalacaktır. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

SURVİVOR'DA KİMİN ADI YAZILDI?

Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden ve İbrahim Yattara’nın elendiği ünlüler takımı bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünü ise yine İbrahim kazandı. Konseyde yapılan oylamada gönüllüler takımından ilk eleme adayı olarak Serkay’ın adı yazıldı. Pazartesi akşamı ise ikinci dokunulmazlık oyunu yapılacak ve elemeye kalacak 2. isim de belli olacak.

Survivor’da son defa yapılan ve büyük finale kadar geçerli olacak SMS oylarının sonuçlarına göre ise bu hafta Survivor’dan elenecek isim belli olacak.

Takımda adı en çok yazılarak eleme potasına giren ilk isim Serkay oldu..

Survivor 2016 yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu hafta yapılacakolan Survivor eleme gecesi öncesi, Survivor'dan kim elendi sorusunun muhtemel cevabını belirleyecek dokunulmalık ve bireysel dokunulmazlık oyunlarını hangi takım ve kim kazandı?

Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan İbrahim değişen kurallar ile birlikte isim söyleyemiyor, ancak kendisini eleme potasından korumuş oluyor. Survivor'ın başından beri en iyi anlaşan iki yarışmacı olan Serkay ve Efecan durum böyle olunca birbirlerinin adını yazmak zorunda kaldı. Şimdi gözler yarın oynanacak dokunulmazlık oyununun sonucunda olacak. Eğer gönüllüler takımı oyunu kaybederse Serkay ve Efecan eleme potasında olacaklar..

Survivor 2016 yeni bölümünde heyecanlı dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın eleme adayları belirlendi? Peki Survivor 2016 yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVİVOR'DA KİM ELEME ADAYI OLDU!

Survivor'da son iki dokunulmazlık oyununda da kaybeden gönüllüler takımı oldu. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü İbrahim Giydirir oldu. Böylece takımda hem Damla hem İbrahim dokunulmaz oldu. Oylamada ise gönüllüler Serkay Tütüncü'yü eleme adayı olarak seçti. İkinci dokunulmazlık oyununu da gönüllüler takımı kaybedince Efecan'da oylamaya gerek kalmadan ikinci eleme adayı olarak belirlenmiş oldu.

SURVİVOR'DA BÜYÜK ÖDÜL İÇİN KAPIŞMA!

Acun Ilıcalı, Survivor için daha önce müjdelediği büyük ödüllerden birini açıkladı.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda müjdesini verdiği büyük ödüllerden birini daha açıkladı. NBA finali ödülü için mücadele eden yarışmacılar, bu kez Beyonce konserini en ön sıradan izleme şansını yakalamak için mücadele edecekler. Survivor yeni bölümde oynanacak olan ödül oyunu yarışmacıları şimdiden heyecanlandırdı. Dünyada yılın en iyi konseri olarak gösterilen Beyonce konseri bakalım hangi takımın olacak.

SURVİVOR'DA ELEMELER HIZLANDI!

Survivor'da eleme kuralı değişti. Survivor'da sona yaklaştıkça yarışmacı sayısının da azalması ile birlikte eleme sisteminde değişikliğe gidildi. Kıbrıs finaline 4 ismin gideceği Survivor'da 4 isim ise elenecek. Son elemelerin yapılacağı oylama geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Artık Survivor'da elenecek isim son yapılan genel oylamanın sonuçlarına göre belirlenecek. Buna göre eleme adayı olan isimlerin SMS sıralamasındaki yerine bakılacak ve daha az oy alan isim Survivor'a veda edecek.

Survivor'da yeni eleme kurallarına göre yarışmacılar dokunulmazlık oyununun ardından bireysel dokunulmazlık oyununa çıkacak. Oylama ile eleme adayı seçilecek. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan isim ise artık isim söylemeyecek. Böylece sadece bir eleme adayı çıkarılacak. İkinci dokunulmazlık oyununda da aynı şekilde eleme adayı belirlenecek ve iki eleme adayı arasında bakılacak olan SMS sonuçlarına göre az oy alan isim adaya veda edecek.

Survivor 29 Haziran'da büyük final ile sona erecek. Survivor'da Kıbrıs finali öncesinde 3 hafta boyunca 4 ismin elemesi gerçekleştirilecek ve kalan 4 isim Survivor Kıbrıs finaline gidecek. İlk finalist final sembol oyunlarının sonunda Survivor Damla Can olmuştu. Kalan finalistler de elemelerin ardından netleşecek.