Abone Ol

Survivor kim elendi? Acun Ilıcalı yeni takımları açıkladı

Survivor 2018 son bölümde dokunulmazlık oyununda Gönüllüler, All Star takımına yenilmiş ve eleme potasına üç isim girmişti. Birsen, Yağmur ve Nevin. SMS oyları elenen isim belli oldu.

Survivor kim elendi? Acun yeni takımları açıkladı

Survivor yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile takip ediliyor. Survivor son bölümde bir kişi adaya veda etti. Haftanın en iyi performansını sergileyen isimler açıklandı. Eleme potasına Nevin, Birsen ve Yağmur girdi. Kartlar yeniden karıldı, takımlar değişti. Peki Survivor son bölümde kim elendi? İşte Survivor son bölüm özeti…

Acun Ilıcalı: Survivor 2018’in en heyecan verici konseyinde birlikteyiz.Bir vedamız var. Yağmur, Birsen ve Nevin aday. Oylamanın sonucunu açıklayacağız biri veda edecek. All Star için hayati bir durum söz konusu. All Star takımının yeni takım şekli açıklanacak. Kim hangi takımda olacak? Şuan elimde bunları okuyacağım ve All Star ikiye bölünecek.

Bir saatte 25 bin yorum aldım. Seyircilerimizden destekleyenler ve olmasın diyenler var. Amacımız böyle önemli bir kadronun rekabetini yaşayabilmek. All Star 14 oyuncu var. Ve sadece 6 tane yeni yarışmacı kalacak. Aslında konsept kendi kendine All Stara dönüşmüş durumda. 14 All Star 6 yeni yarışmacı var. Kartlar yeniden dağıtılacak. Finale nefessiz bir şekilde gideceğiz.

SURVİVOR’DA ELENEN İSİM: NEVİN YANIT
Yağmur: All Star ne kadar üzgünse biz de o kadar üzgünüz. Biz binlerce insan içinden elenip geldik. Biz Gönüllü olarak geldik. Çok başarılı yarışmacılarla birlikte olacağız. Konsey yok gibi yarıştık. Birbirimize veda ettik. Kendim ayrı bir stres içindeyim. Farklı bir gün. Hayırlısı olsun.

Birsen: Buraya Gönüllü olarak geldim. Bütün arkadaşlarım çok güçlü. All Star ile buraya geldi diğer arkadaşlarım. Umarım kalırım. Hayırlısı olsun.

Nevin: Burada tanıştık. Açlığı hep birlikte yaşadık. Dokunulmazlığı çok kaybettik. Hepimizde farklı bir heyecan var. Hangimiz kalacak? Ben üç kişiden biriyim. Farklı bir heyecan yaşayacağım. Hayırlısı olsun diyorum.

SMS oylaması sonucu elenen isim: Nevin Yanıt

KONSEYDE NELER KONUŞULDU?

Hakan: Dün akşamdan beri takım adına konuşuyorum çok üzgünüz. Bir baskı ile karşı karşıyayız. Her şeyin suçlusu bizmişiz gibi bir tavır içindeler. Kazanırken her şeyi onlar yapıyordu kaybettik diye günah keçisi biz mi olduk? Semaya bir şey söylemek istiyorum. Sema ile Yiğit. Sema ile ilgili geçen yıl yorum yaptım. Burada Sema Nagihan ile bana karşı tepkisi var. Biz atış denerken Sema kendi bençinde Yiğit ile konuşuyor. Bizden şöyle bahsediyor bu ezikler yüzünden… Onlar kazandı bir kaybettik diye neden bize ezikler ve .. diyor. Bu sana yakışıyor mu? Bize neden böyle yakıştırmalar yapıyor? Bel altı konuşması biz dedik akşamı bekleyelim. Sema’nın cevabını bekliyorum.

Sema: Böyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum ama böyle hisler besliyorum. Bir derdim yok Nagihan ile. Ben çocuğuma kötülüğü o an unut iyiliği hiç unutma diyen bir anneyim. Biz çok duyuyoruz ama susuyoruz. Biz bu lafları kimseye karşı kullanmıyoruz. All Stara karşı biz böyleydik diyorlar. Saçma sapan bir sevinmeler. All Star bizi sümsüklüyor olarak göstermeler… All Star kötü bir takım değil. Kendi kruduğumuz ailenin bölünmesini izliyoruz evet kızgınız.

Hakan: Yiğit’ten duymak istiyorum.

Yiğit: Sen beni böyle bir olayın içine çekiyorsun. Ezikler dedi ama .. dediğini duymadım. Bu konuyu bu şekilde değerlendirmene gerek yok dedim.

Hakan: Oradan bir kişi biz All Star’ız sokaktan toplanmadık diyor. Adam Iğdır’dan geldi.

Ümit: Neden o zaman adamı en iyilere çıkarıyoruz diye horluyorsun?

Acun: Takım seni bağrına basmış dışlanıyormuşsun gibi konuşmaman lazım.

Cumali: Herkes insan horlanmamalı. Kötü bir niyetim yoktu.

Hakan: Sema’yı bu lafından dolayı kınıyorum. Benden böyle bir laf duymayacaksın.

Sema: Senin için ne olduğumu biliyorum. Sakın ola orada burada vurma. Bana vurma. Biz bu grubun ayrılmasından muzdaribiz.

Hakan: Biz ailemizden aldıklarımızı gelenlere aktaralım diye konuştuk.
Turabi: Senin ailenden aldığını bize aktarmana gerek yok.

Acun: Performans takımlarını açıklayalım. Ödül multivitamin içeren, enerji veren kuruyemiş sepeti.Erkeklerde Murat, Hilmi Cem. Kadınlarda Sema, Damla.

İŞTE YENİ ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER TAKIMI
Acun: Kim nerede mücadele edecek sıra ona geldi. Yeni takımları sayacağım. Bu takımlar yarın buluşacak.

All Star takımından Gönüllüler takımına geçen isimler:
Hakan
Nagihan
Hilmi Cem
Murat
Damla

Gönüller’de kalanlar:
Anıl
Cumali
Funda
Birsen
Nevin
Yağmur

All Star’da kalan isimler ve All Star’a geçen isimler:
Ümit
Turabi
Adem
Yiğit
Sema
Berna
Elif
Merve
Sahra
Mustafa Kemal

Acun Ilıcalı: Takım isimleri için açıklama yapmam gerek takım ismi olarak Gönüllüler olacak diğeri Ünlüler olacak. Sezonun bundan sonraki haritası böyle.

Hilmi Cem: Gündüz oyununda söylediğim gibi bu takımda olmaktan guru duydum. Bundan sonra hayatıma Gönüllüler’de devam edeceğim. Hakkımızda hayırlısı. Yeni bir heyecan var.

Murat: 2013 yılında Hilmi ile takımın en küçük yarışmacısıydık. Gönüllüler ile başladık. Bu takımda olmaktan çok mutluyum. Arkadaşlarımı çok seviyorum. Onlara karşı nasıl yarışacağımı bilmiyorum. Size karşı kırıcı olmayacağım.

Damla: Açıkçası konseyde açıklayınca direk hissettim. Sema ile duygusal şeyler paylaştık. Gönüllüler sakın yanlış anlamasın. Üzüntümüz sadece bir şeyleri çok fazla paylaştık.

Mustafa Kemal: Tamamen profesyonel düşünüyorum.

Acun: Takım dengelerini nasıl buldunuz.

Ümit: Onların karşıya geçmesi beni üzdü. Acun Bey takım kurmakta kulüp başkanı gibisiniz. Çok zor rakipler var. Bayan yarışmacılarda da eşitlik sağlandı. Skoru bilemiyorum artık. Sizin fikrinize saygı duyuyorum.

Acun: Survivor 2018 All Star oldu artık, Ünlüler ile Gönüllüler olacak. Büyük ödüller sizi bekliyor. İki yarışmacının aileleri gelecek. Çok büyük sembol oyunu olacak. Şimdi elenecek isme gelelim.

SMS oylaması sonucu elenen aday: Nevin Yanıt

Nevin: Söyleyecek bir şey yok. Bu projede bana yer verdiğiniz için teşekkür ederim.