Abone Ol

Survivor Hakan'ın eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

Survivor'da yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu ve eşi Gizem Hatipoğlu'nun kavuşma sahnesi herkes tarafından ilgiyle izlendi.

Survivor Hakan'ın eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

Survivor 2018'in zorlu mücadelesine eşlik eden isimlerden biri olan Hakan Hatipoğlukazandığı ödül sonrasında eşi Gizem Hatipoğlu ile bir araya geldi. Büyük ilgi gören kavuşma anında Gizem Hatipoğlu, eşi Hakan'a müjde bir haber de verdi. Karşısında duygu dolu anlar yaşayan Hakan Hatipoğlu ise ne yapacağını şaşırdı. İşte Gizem Hatipoğlu kimdir sorusunun yanıtı...

GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR?

1988 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açan Gizem Hatipoğlu, üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Reklamcılık bölümünde tamamladı. Televizyon dünyasına Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Var Mısın Yok Musun? adlı yarışma programına katılım sağlayarak atılan Gizem Hatipoğlu, buradan 130 bin TL'lik ödülle ayrıldı. Var Mısın Yok Musun yarışma programıyla geniş kitleler tarafından tanınırlık sağlayan Gizem Hatipoğlu, bu yarışmanın ardından Survivor yarışmasında yer aldı. 2011 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life adlı magazinprogramında sunuculuk yapan Hatipoğlu, 2016 tarihinde de Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi isimli programın da sunuculuğunda bulunmuştur. Gizem Hatipoğlu, 24 Temmuz2010 tarihinde aynı yarışmadan tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlilik gerçekleştirmiştir.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Survivor Hakan'ın eşi Gizem Hatipoğlu kimdir? - Resim: 1