Abone Ol

Survivor Gönüllüler yarışmacıları yenilendi!

Survivor Gönüllüler yarışmacıları netleşti. Göz6 şampiyonlarının belli olmasıyla birlikte kadro tamamlandı. Acun Ilıcalı, yeni Survivor Gönüllüler yarışmacılarını tanıtım fragmanını sosyal medya hesabından paylaştı.

Survivor Gönüllüler yarışmacıları yenilendi!

Survivor Gönüllüler takımındaki tüm isimler belirlendi. Sevilen programa Göz6’dan transfer olacak isimlerin netleşmesiyle birlikte yeni bir Gönüllüler Takımı tanıtım videosu yayınlandı. Acun Ilıcalı, tam kadro Survivor Gönüllüler’ini sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Göz6'yla beraber genişleyen Gönüllüler Takımı'nda kimler var? İşte,  Survivor 2017Gönüllüler takımı!

Daha önce yarışmaya katılacak isimleri sosyal medya hesabından açıklayan Acun Ilıcalı, yayınlandığı tanıtım fragmanıyla Survivor Gönüllüler takımının yenilendiğini duyurdu. Yarışmanın kadrosu geçtiğimiz günlerde netleşmişti ancak Göz6’nın finali henüz yapılmadığı için Gönüllüler takımında eksiklikler vardı. Göz6 şampiyonlarının belli olmasıyla birlikte kadro tamamlandı. Acun Ilıcalı, yeni Survivor Gönüllüler tanıtım fragmanını sosyal medya hesabından paylaştı. Gönüllüler Takımında ayrıca, Göz6 evinden şampiyon olarak ayrılan Berna Keklikler ve Erdi Ünver de yer alacak. İşte, Ünlüler Takımı karşısında oldukça iddialı olan Survivor 2017 Gönüllüler Takımı'nın söyledikleri sözler...

Gökhan Gözükan: "Size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla..."
Fulya Şahin: "Adımı akıllara kazımaya geldim..."
Ogeday Girişken: "Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun..."
Denisa: "Adada yılan mı var? Ben zaten evde besliyorum..."
Elif Şadoğlu: "Herkes şampiyon olabilir ama benim olmadığım yerde..."
Eser West: "Konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an herşey değişir..."
Burçak Tuncer: "Survivor'a kendi hikayemi yazmaya gidiyorum..."
Tuğçe Melis Demir: "Umarım Ünlüler Takımı iyi hazırlanmıştır. Zoru başarırım, imkansız sadece zamanımı alır..."
Volkan Çetinkaya: "Başarıya giden yolda her şey mübahtır. Survivor'da emir komuta bende..."

SURVİVOR’A GÖZ6’DAN TRANSFER OLAN İSİMLER

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

28 yaşındaki Erdi Ünver, aslen Boşnak’tır ancak İstanbul’da yaşamaktadır. Amatör olarak futbol oynayan Erdi Ünver’in en büyük hayali futbolcu menajeri olmaktır.

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

27 yaşında olan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu. İstanbul’da kardeşiyle birlikte hayatını sürdüren Berna Keklikler, Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanan yarışmacı, ekonomi alanında eğitim gördü. Göz6 finalistleri arasında yer almaya hak kazanan Berna Keklikler, fitness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgileniyor.