Abone Ol

Survivor Funda Alkayış kimdir, nereli, kocası kim?

Survivor gönüllüler takımında yarışan Funda Diken Alkayış kimdir? İşte biyografisi...

Survivor Funda Alkayış kimdir, nereli, kocası kim?

Funda Diken Alkayış, 1987 doğumlu ve aslen Mersinli. Evli olan Funda Alkayış'ın eşinin ismi Ali Alkayış. Funda Alkayış dünya şampiyonluğu olan bir Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu sporcusu. Zayıflamak için dövüşmeye başlayan Funda Alkayış parmak ısırtan bir başarı yakalamış.

Survivor gönüllüler takımında Funda Diken Alkayış'a dikkat edin. internethaber'in haberine göre adanın en iddialı ismi olmaya aday alon Funda Alkayış eşi ile birlikte dövüş sporu yapıyor. Funda Alkayış'ın bu spora başlaması da ilginç olmuş. Zayıflamak için Kick Boksa başlayan Funda Alkayış dünya şampiyonu oldu. Funda Alkayış'ın eşi Ali Alkayış da bu alanda zirvedeki isimlerden biri.

Funda Diken Alkayış 1987 doğumlu. Aslen Mersinli olan Fulda Alkayış evli ve eşinin ismi de Ali Alkayış.

Survivor Funda Alkayış kimdir, nereli, kocası kim? - Resim: 1

FUNDA ALKAYIŞ'IN EŞİ ALİ ALKAYIŞ

Funda Alkayış gibi eşi Ali Alkayış da dövüş sporcusu. Kendi işletmesine sahip olan Ail Alkalış bu konuda eğitmen olarak çalışıyor. Beden eğitimi öğretmeni olan Ali Alkayış'ın KİCK BOKS ve Muay Thai alanında avrupa ve dünya şampiyonluklarında ilk üçte dereceleri var.

FUNDA ALKAYIŞ'IN ŞAMPİYONLUKLARI

Funda Alkayış'ın dövüşle tanışması kilo vermeye niyet olduğunda olmuş. Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Funda Alkayış 2009 yılında zayıflama amacıyla Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu sporuna başlamış. Funda Alkayış Wako Kick Boks Dünya Şampiyonasında 50 kiloda dünya şampiyonu oldu.

Dokuz kez Türkiye şampiyonu olan Funda Alkayış Dünya ikinciliği ve üçüncülüğü ünvanlarına da sahip. Funda Alkayış ringlerde 24 maç 23 galibiyet 6 nakavt gibi inanılması güç bir ortalamanın da sahibi olmuş.