Abone Ol

Survivor Eda neden adada kilit isim?

Başını Yılmaz Morgül’ün çektiği bir grup ile arası kötü olan Eda Survivor adasında tek başına savaşıyor.

Survivor Eda neden adada kilit isim?

Yılmaz Morgül, Tuğba Özay ve Nagihan bir arada o ise tek başına. Survivor yarışmasında Eda’nın arası arkadaşlarıyla neden bozuldu?

Atakan’ın ‘prenses Eda’ yakıştırması ilk olarak Yılmaz Morgül’ün tepkisini çekti. Her şeyin fitilini ateşleyen tartışma diyebileceğimiz o anda Yılmaz, Eda’nın prenses diye anılmasına tepki gösterdi. ‘Prenses demek asil olmak demektir, herkese selam vermektir’ diyerek Eda’ya savaş açtı. Şimdi bütün dikkatler Survivor Eda’nın üzerinde. Onun kaderi yarışmacı arkadaşlarına bağlı. Adada tek anlaşabildiği isim tıpkı onun gibi kendini yalnız hisseden Yunus Günçe.

SURVIVOR EDA KİMDİR?

Kızgın tavırları ve ünlüler takımındaki soğuk tavırlarıyla dikkatleri çeken 1990 İstanbul doğumlu olan Survivor Eda kimdir? Neden yarışmanın en sinirli üyesi o? Daha ilk günde Nagihan ve Tuğba Özay’a cephe açtı. Survivor’ın ilk günündeki yarışta yer almadığı için Nagihan ve Tuğba’yı suçlayan Eda, iyi bir Survivor olmak için kendine fırsat verilmediğinden yakındı. Hanımefendi ya da güçsüz sanılmasından rahatsızlık duyan Eda, Tuğba Özay’ın ilk yarışmada oyun kazanamamasından yakındı. Aslında başlangıçtaki bu davranışları bile bize 'Survivor Eda kimdir' sorusu için bazı fikirler veriyor.

Survivor adasındaki ünlüler takımında Tuğba’ya cephe açmak aslında doğrudan Nagihan’a ya da Yılmaz Morgül’e cephe açmak anlamına geliyor. Çünkü bu üçlünün arasından su sızmıyor.

Survivor Eda neden adada kilit isim? - Resim: 1Survivor'ın gözü kara güzeli: Eda Akkaya

Tuğba’yı eleştiren Eda ilk daha günden Nagihan ile de iletişim sorunu olduğunu açıkladı.

Eda belki baraka oyununda ilk 5’te yer alamadı ama dokunulmazlık oyununda kendini gösterme fırsatı buldu. Aylin’e karşı yarışan Eda yarışın kazanı oldu.

Ancak Survivor Eda daha ilk günlerde bazı yarışmacıların nefretini kazanmayı da başardı. Ünlüler takımının güçlü üyesi Nagihan, Eda’nın hareketlerinden son derece rahatsız olduğunu dile getirdi.

Dominik’te Eda’nın arası şimdilik sadece Atakan ve Yunus Günce ile çok iyi.

Survivor Eda neden adada kilit isim? - Resim: 2Eda Akkaya: Ünlüler takımı maske takıyor

EDA DEDİKODUCU BİRİ Mİ?

Survivor’ın ikinci günündeki erzak oyununda Gizem Kerimoğlu ile eşleşen Eda, parkuru önde tamamlasa da basket oyununda sıfır çekti ve Gizem’e puan kaybetti. Kaybettiğinde de gözyaşlarını tutamadı. Ondaki hırs akıllara Merve Aydın’ı getiriyor.

Her fırsatta “Ben çok güçlüyüm. Kazanabilirim” diyen Eda ünlülerin 8-7 önde olduğu kritik erzak yarışında Aylin’e yenilince yine gözyaşlarına boğuldu.

Survivor Eda neden adada kilit isim? - Resim: 3Nihal Candan Survivor'ı da karıştırdı

Eda Survivor'da daha ilk günlerde takımın en sevilen iki ismini karşısına aldı. Bunlardan biri Yılmaz Morgül diğeri ise ünlü atlet Nagihan.

Yılmaz Morgül ile arası neden bu kadar bozuk henüz anlaşılmış değil. Ancak Yılmaz ile konuşmaya gittiğinde isteğinin geri çevrilmesine fazlasıyla içerledi. Bu açıkça ‘savaş’ ilanıydı Survivor Eda da bunu gördü ve o da hem Yılmaz Morgül’e hem de Nagihan’a karşı savaşacağını belli etti.

Survivor Eda neden adada kilit isim? - Resim: 4Survivor yine sosyal medyanın zirvesinde