Abone Ol

Survivor birincisi motor kazasında hayatını kaybetti

Survivor birincisi olan 50 yaşındaki Derya Durmuşlar Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hayatını kaybetti.

Survivor birincisi motor kazasında hayatını kaybetti

Survivor birincisi olan 50 yaşındaki Derya Durmuşlar Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hayatını kaybetti. Yunanistan'da Türkiye birincisi olarak seçilen başarılı isim Survivor birincisi Derya Durmuşlar Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motosikletiyle kaza yaptı. Derya Durmuşlar'ın 41 yaşındaki eşi ise Kaza esnasında yaralandı.

Olay dün gece 22.00 sıralarında İstanbul Gelibolu yönüne giden Derya Durmuşlar yönetimindeki üç tekerlekli motosiklet ile meydana geldi. Motosikletin kontrolden çıkması ardından yol kenarındaki trafik cezasında çarpması ile Derya Durmuşlar olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan eşi ise yaralandı bacağı kırılan eşinin ambulansla Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı söylendi. Burada yapılan ilk tedavinin ardındanİstanbul'a gönderildi alınan bilgilere göre Derya Durmuşlar'ın alkollü araç kullanmaktan daha önce ehliyetine el koyulduğu ve halen geri almadığı söyleniyor.

İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınan Levent Camii'ndeki tören ile ebediyete uğurlanan Derya Durmuşlar ın yakınları da cenaze törenine katıldı. Oğlu Doğukan ve kızı Damla'nın cenaze töreninde güçlükle ayakta durduğu gözlemlendi. Babasının mezarı başında uzunca dua eden oğlu adeta yıkılmış görünüyordu. Cenazeye katılan Survivor yarışmacıları onun zamansız kaybettiklerini ve çok üzgün olduklarını söylediler .

Derya Durmuşlar, 2006 yılında Panama‘da çekilen ‘Survivor Türkiye-Yunanistan‘yarışmasında birinci olmuş ve 250 bin euro para ödülünün sahibi olmuştu.