Abone Ol

Survivor All Star’da Ümit Karan iddiası! Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Türk futbolunun önemli isimlerinden Ümit Karan, Amerika'da alt liglerde mücadele eden Malatyaspor USA Takımı'ndaki teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Survivor All Star’da Ümit Karan iddiası!

Karan'ın bu kararı Survivor All Stara mı katılacak? sorularını da beraberinde getirdi. Survivor All Star için heyecan daha da arttı. Ne zaman başlayacağı ve kimlerin katılacağı merak ediliyor.

Ümit Karan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama akıllara Ümit Karan Survivor 2018 Allstar’da mı yarışacak sorusunu  getirdi. Acun’un Survivor’ın bu yıl All Star olacağını açıklaması ve sonrasında yarışmacıların belli olmaya başlamasıyla ünlüler ve gönüllüler takımları için merak daha da arttı. Ümit Karan’ın istifası da bu heyecanı katladı. Karan sosyal medya hesabından istifasını duyurdu. İşte Ümit Karan’ın o paylaşımı…

Karan yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 4 ay önce başladığım görevimden an itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Haftalarca omuz omuza mücadele ettiğim arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir, ligde lider durumda bulunan takıma,şampiyonluk yolunda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Ümit Karan’ın Survivor 2018 ALL Star’a katılıp katılmayacağı ile ilgili olarak ne Ümit Karan’dan ne de Acun Ilıcalı’dan bir açıklama gelmedi.

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı hayranları tarafından merak ediliyor.  Survivor’un başlangıç tarihi net olarak açıklanmasa da tarihin Şubat ayının ilk haftası olması bekleniyor.

ACUN’UN SON AÇIKLAMASI

Yeni sezonda All Star formatıyla yayınlanacağı söylentileri dolaşırken beklenen açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Survivor 2018'de yarışmalar ALL STAR takımıyla, yeni başvuracak olan Gönüllüler Takımı arasında gerçekleşecek. Acun Ilıcalı attığı twitlerle konu hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki günlerde yeni açıklamalar gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

sözcü