Abone Ol

Survivor 79.bölüm fragmanı: Atakan Survivor’dan ayrılıyor mu?

Survivor 2016 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2016 yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için kora kor bir mücadele içerisine giriyorlar.

Survivor 79.bölüm fragmanı: Atakan Survivor’dan ayrılıyor mu?

Ekranların büyük beğeni ile izlenen yarışma programı Survivor 2016’nın 79. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler zorlu ödül oyununda David Guetta’nın canlı performansını dinlemek için canla başla mücadele edecekler. Öte yandan geçen bölümde aldığı darbe ile yaralanıp kafasına dikiş atılan Atakan’ın fragmanda görünmemesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Survivor 79.bölüm fragmanı:

ATAKAN SURVIVOR’DAN AYRILDI MI?
Doktorlar Atakan’ın sakatlığının ardından sadece seyahat etme yasağı koymuştu. Başarılı yarışmacı daha sonra adaya geri dönüp kafasındaki bandajla görüntülenmiş ve bu kadar ağır darbeyi ilk defa aldığını belirtmişti. Fakat yeni bölüm fragmanında bu kadar faal bir yarışmacının olmaması “Acaba Atakan Survivor’dan ayrıldı mı?” sorusunu akıllara getirdi.

GÖNÜLLÜLER İSYANDA!
Açlıkla mücadele eden Gönüllüler, Ünlüler’in ABD’de NBA finalini izlemelerine bayağı bozuluyorlar. Ödül oyunlarında istenilen performansı sergileyemeyen Gönüllüler’de Serkay “Ayağı da kalkmamız lazım, kafamızı da toparlamamız lazım ” derken Efecan kaybettikleri her ödül oyununun takımda arıza çıkarabileceğini söylüyor. Damla ise biraz sitemkar bir şekilde takımın biraz daha azimli olması gerektiğini ifade ediyor.

sözcü