Abone Ol

Survivor 2018’in ilk yarışmacısı Cumali Akgül kimdir?

Survivor 2018 için hazırlıklar devam ederken Acun Ilıcalı Cumali Akgül'ün yarışmaya dahil olduğunu söyledi. Peki Survivor 2018 yarışmacısı Cumali Akgül kimdir?

Survivor 2018’in ilk yarışmacısı Cumali Akgül kimdir?

Cumali Akgül'ün en büyük hayallerinden biri Survivor'a katılmaktı. Yarışmada yer alabilmek için Iğdır'dan İstanbul'a yürüyen Cumali Akgül'ün hayali gerçek oldu.

Survivor’da yer alabilmek için Iğdır’dan İstanbul’a yürüyen Cumali Akgül, Beyaz Show’a katıldı ve Acun Ilıcalı tarafından Survivor’a kabul edildi, Akgül, yarışmacı olabilmek için 50 günde 1500 km yol yürüdü.

Cumali Akgül’ün Survivor yarışmacısı olma isteğini geri çevirmeyen Acun Ilıcalı ise ‘Bu kadar yolu bizim programımız için yürümesi önemli. Ancak tüm Survivor’a katılmak isteyenler bir yerden bir yere mi yürüsün. Böyle de bir çıkmaza girdik. Kendisiyle tanıştım zaten dünya iyisi bir kardeşimiz. Bir daha yürüyen kimseyi kesinlikle almamayı garanti ederek Cumali’yi Survivor’a almaya karar verdik” dedi.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

32 yaşında olan Cumali Akgül yaklaşık 50 günlük yürüyüşün ardından Ilıcalı ile görüştü ve Survivor yarışmacısı oldu. Cumali Akgül Iğdır’ın Suveren köyünden. Survivora daha önce defalarca başvuru yapan Akgül yarışmaya kabul edilmemiş.

Facebook hesabından sık sık doğaya ait fotoğrafları paylaşan Akgül'ün eşi bulunuyor.

Survivor 2018’in ilk yarışmacısı Cumali Akgül kimdir? - Resim: 1