Abone Ol

Survivor 2017'de dün akşam kimlerin ismi yazıldı? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Ünlüler ve gönüllüler takımının kıyasıya mücadele ettiği Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan bölümünde, dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık ödülü sahiplerini buldu.

Survivor 2017'de dün akşam kimlerin ismi yazıldı?

Survivor 2017'de bu hafta heyecan dolu anlar yaşanırken sürpriz gelişmelerde meydana geldi. Eser West yarışmadan diskalifiye olurken, yerine Göz6 yarışmasının finali Bulut dahil oldu. Dokunulmazlık oyunlarında kıyasıya rekabet yaşanırken, ünlüler takımı iki dokunulmazlık oyununu da kaybederek zor bir haftaya giriş yaptılar. Peki dokunulmazlık oyunun ardından kimlerin adı yazıldı? Bu hafta elenme potasında kimler var?

Survivor'da dün akşam yayınlanan bölümde ünlüler takımı tam anlamıyla dağıldı. Oynanan son dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünülüler takımında ilk akşam bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem, Serhat'ın adını vererek onu potaya sokmuştu. Takım kararı ile ise Sabriye elenme adayı olmuş ilk gece böyle sonuçlanmıştı. İkinci günde de dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı iki arkadaşlarını daha elenme listesine sokmak zorunda kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununu Furkan kazanırken, Şahika'nın adını söyledi. Takım kararı ile de Berna'nın adı yazıldı. Ünlüler takımı bu hafta Sedat, Berna, Sabriye ve Şahika ile konseye gitmiş oldular

Survivor'da Sabriye ve Sedat ilk eleme adayları oldular
Survivor 2017'de haftanın eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı'da Sabriye ve Sedat haftanın eleme adayları olarak belirlendi.

Survivor'da bir konsey daha geride kaldı. Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler'e üstünlük sağlayamayan Ünlüler takımı 2 eleme adayı belirledi. Konseyde en çok ismi yazılan Sabriye haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise eleme adayı olarak Sedat'ı gösterdi. Survivor'ın bu akşam yanınlanacak bölümünde 2 eleme adayı daha belirlenecek ve toplamdaki 4 isim halk oylamasına çıkacak. Halktan en az oy desteği alan yarışmacı Survivor 2017'ye veda edecek.

İlk eleme adayı Sabriye neler söyledi?
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan Sabriye, çok üzgün olduğunu dile getirerek "Artık potada olmak beni yoruyor" dedi. Sözlerine devam eden Ünlüler Takımı yarışmacısı, "Ben gitmek istemiyorum. Kalmak istiyorum. Beni destekleyenlere güveniyorum. Neden böyle oluyor, ne yapıyorum anlamıyorum. Kötü mü olayım, ne yapayım? Nasıl davranmam gerektiğini bilemedim." ifadelerine yer verdi

Göz6 finalisti Bulut Özdemiroğlu Survivor 2017 yarışmacısı oldu
Survivor'da büyük sürpriz yaşandı. Yarışmaya veda etmek zorunda kalan Eser West'in yerine Göz6 yarışmasından tanınan Bulut Özdemiroğlu dahil oldu.

Survivor'da heyecan artarak devam ediyor. Dün akşam 21. bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da yarışmacılar ve izleyiciler bir sürprizle karşılaştı. Acun Ilıcalı, konseye Gönüllüler Takımı'nın yeni yarışmacısını davet etti. Göz6 programındaki başarılı performansıyla dikkat çeken ve finalistlerden biri olan Bulut Özdemiroğlu, Gönüllüler Takımına katılarak Survivor 2017 macerasının bir parçası oldu.

Acun Ilıcalı'dan 'Bulut Özdemiroğlu' açıklaması
Bulut'un Göz6 yarışmasındaki başarısına dikkat çeken Acun Ilıcalı, "Haftalarca Göz6 evinde mücadele veren ve finalist olan Bulut, birçok yarışmacıyı geride bırakmıştı. Kendisi Survivor 2017'ye dahil oldu. Hayırlı olsun..." ifadelerine yer verdi.

İşte Bulut Özdemiroğlu'nun ilk sözleri
Haftanın eleme adaylarının belirlendiği konseyde Survivor 2017'ye dahil olan Bulut Özdemiroğlu, duygularını dile getirdi. Survivor'ın çiçeği burnundaki yarışmacısı, "Burada bir birinden değerli birçok yarışmacı bulunuyor. Herkesin bir hedefi ve hayali var. Kimi futbolcu olmayı, kimi doktor olmayı, kimi ise avukat olmayı hedefler. Ben Survivor olmayı hedefledim. 5 yıldır bunun için çok uğraş verdim. Şimdi buradayım ve umarım şampiyon olarak hayalimi tamamlamış olurum" dedi.

Berna ve Erdi Göz6 yarışmasından tanıdıkları Bulut için neler söylediler?
Konseyde söz hakkı verilen Berna ve Erdi, Göz6 yarışmasından tanıdıkları Bulut'un Survivor'a katılmasıyla alakalı duygularını dile getirdiler. Berna, Bulut'un Survivor'a katılmayı çok istediğini ve kendisinin parkurlarda başarılı olacağını belirtti. Erdi ise Bulut için "O beni iyi tanır; ben de onu iyi tanırım. Her şey nasip kısmet. Bakalım göreceğiz." dedi.

Eser West gitti, Bulut Özdemiroğlu geldi
Hatırlanacağı üzere açlıkla baş edemeyen ve sık sık kriz geçiren Eser West'in geçtiğimiz günlerde Survivor macerası son bulmuştu. Bu nedenle 1 kişi eksilen Gönüllüler Takımı'na bir dönem Göz6 yarışmasında sergilediği başarılı performasıyla dikkat çeken Bulut Özdemiroğlu dahil oldu.