Abone Ol

Survivor 2017'de büyük ödülü kim kazanacak? Acun llıcalı sürpriz ödülü açıkladı

Survivor adasında sürprizler hiç bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın haberini verdiği Türk televizyon tarihinde bir ilk olacak sürpriz için vakit geldi.

Survivor 2017'de büyük ödülü kim kazanacak? Acun llıcalı ödülü açıkladı

Survivor yarışmacıları bu defa gerçekten de büyük bir ödül için yarışacaklar. Survivor ödül oyunu hiç kimsenin beklemediği bir ödül ile ekranlara gelecek.

Survivor 2017'de bu akşam ödül oyununu kim kazanacak?

Survivor adasında eleme geceleri kadar ödül oyunları ve oyunların sürprizleri de bir hayli konuşulmaya başlandı. Justin Bieber konseri ve Nusret’in olduğu ödül oyunlarının ardından şimdi de yarışmacılar yine çok büyük bir sürprizin ucunda beklediği bir ödül oyununda yarışacaklar. Ancak bu defa verilecek olan ödül Türk televizyon tarihinde bir ilk olma niteliği de taşıyor.

Acun Ilıcalı bu sürprizin haberini geçtiğimiz hafta sonu yapılan dokunulmazlık oyununun sonrasındaki ada konseyinde vermişti. Acun Ilıcalı sürpriz hakkında çok fazla detay vermemiş olsa da bunun gerçekten de herkesi şoka uğratacağını söylemişti. Aynı zamanda bu büyük sürpriz eleme gecesinden sonraki ilk ödül oyununda yapılacaktı. İşte şimdi o gün geldi çattı.

Türk Televizyon Tarihinin En Büyük Ödülü

Acun Ilıcalı ödül oyunu öncesi yarışmacılara büyük ödülü açıklıyor. Ödül oyunu sonrasında kazanan takımın tüm yarışmacılarına birer tane araba hediye edilecek. Bu haberi duyan yarışmacılar gözyaşlarını tutamıyorlar. Özellikle Sabriye, bunun kendisinin ilk arabası olacağını söyleyip ağlamaya başlıyor. Her iki takımın yarışmacıları da ödül oyununa başlamak için sabırsızlanıyor. Çünkü bu kez ödül oyununun ucunda daha önce hiç de karşılaşmadıkları kadar büyük bir ödül bekliyor.

Survivor’da Elenen İsim Tuğçe!

Survivor adasında dokunulmazlık oyunları tüm heyecanı ile ekranlara gelmişti. Geçen hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında ünlüler takımı eleme gecesinde rahat olmayı ve elenmemeyi garantilemişti. Çünkü dokunulmazlık oyunlarını kazanan takım ünlüler takımı olmuştu. Gönüllüler takımı ise ada konseyinde iki adet eleme gecesi gerçekleştirmişti. Bunların sonucunda gönüllüler takımının eleme potasına giren yarışmacıları Tuğçe, Ogeday ve Berna olmuştu. Berna, adada kalmak istediğini üstüne basa basa yinelemişti. Özellikle iki yakın arkadaş olan Tuğçe ve Ogeday’ın beraber eleme potasına girmesi oldukça dikkat çekmişti. Hatta Survivor Panorama programında Hakan Hatipoğlu, Ogeday ve Tuğçe’nin birlikte eleme potasına girmesinin Tuğçe için büyük bir handikap olduğunu ve ikisinin tüm oylarının Ogeday’a gideceğini, bu yüzden de Tuğçe’nin eleneceğini düşündüğünü söylemişti. Aslında durum gerçekten de bu şekilde oldu. Çünkü Salı akşamı yapılan halk oylamasında en az SMS oyunu alan yarışmacı Tuğçe oldu ve Tuğçe Survivor adasına veda etti. Geçen hafta da Tuğçe’nin adadaki en yakın arkadaşlarından bir diğeri olan Burçak adadan elenmişti.

Takımlarda Eşitlik

Survivor adasında bundan birkaç hafta önce ünlüler takımındaki yarışmacı sayısı gönüllüler takımına oranla bir hayli azalmıştı. Bu durum adada genel olarak yarışmacı sayısı azaldığı için takımlara zorluk yaratabiliyordu. Ancak son iki haftadır gönüllüler takımı yarışmacılarının elenmesi ile gönüllüler takımı ve ünlüler takımı arasında yarışmacı bakımından sayıca eşitlik sağlandı. Böylece her iki takımda da artık 6’şar yarışmacı bulunuyor. Ancak bu hafta yapılacak dokunulmazlık oyunun sonrasında yine bir takımın yarışmacısı elenecek ve eşitlik yine bozulacak.