Abone Ol

Survivor 2017 son bölümünde eleme adayı kim oldu?

Survivor dün akşam yayınlanan son bölümü ile çok ses getirecek sahnelere tanık etti. Ünlüler ve gönüllüler takımının dokunulmazlık sembolünü almak için savaştığı Survivor 2017'de, inanılmaz anlar yaşandı.

Survivor 2017 son bölümünde eleme adayı kim oldu?

Survivor'da dünkü bölümün ardından dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı merak edildi. Adadan ayrılacak isimin hangi takımdan olacağının gündeme geleceği Survivor dokunulmazlık oyunu dün akşam inanılmaz bir mücadeleye tanık etti. Kaybeden takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan kişi, yarışmada bir ismin daha halk oylamasına sunulmasına aracılık etti. Peki, dünkü bölümde Survivor ada konseyinde kimin adı yazıldı?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşam oldukça kritik bir ödül oyunu oynadılar.  Oldukça acıkan yarışmacılar ödülü duyunca adeta kendilerinden geçtiler. 2 tur olarak oynanan ödül oyununun ilk turunu gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler ise müthiş bir atak yaparak 2. turu kazandılar. Final etabından ise gönüllüler takımı 3-0'lık skorla ödülün sahibi oldular. Tartışmalara rağmen çekişmeli geçen ödül oyununun ardından gözler dokunulmazlık oyununun oynanacağı Survivor yeni bölümüne çevrildi. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan yine değişmedi. Dokunulmazlık oyununun kazananı seriye bağlayan ünlüler takımı oldu. İlhan Mansız dün akşam adeta takımını ateşledi ve büyük katkıda bulundu.

Survivor 2017 son bölümünde eleme adayı kim oldu? - Resim: 1

İkinci haftanın açılışını tartışmalarla yapan yarışmanın yeni bölümünde Ünlüler arasındaki bölünme artarak devam etti. Tüm uyarılara rağmen en sert tartışmaları oyuna taşıyan takımın sporcu kimlikleri Serhat Akın ve Adem Kılıççı arasındaki gerilim yeniden nüksetti. İlk hafta da tartışan ikiliyi ise takımın diğer üyeleri ayırmaya çalıştı. Takım arkadaşlarına rağmen tartışmayı sürdüren ikiliye Acun Ilıcalı müdahale ederek uyarıda bulundu. Dokunulmazlık oyununda Denisa'nın sakatlanması, yarışmaya bir süre ara verilmesine neden oldu. Öte yandan Gönüllüler arasından en dikkat çeken isim ise Eser West oldu. Eser West'in şu ana kadar açlık ve yorgunluk gibi nedenlerin üst üste gelmesiyle teknede kriz geçirmesi, yarışlardan geride kalmasına neden oldu.

Survivor 2017 son bölümünde eleme adayı kim oldu? - Resim: 2

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILDI?

Ada içerisinde sürekli olarak kulis yaptığı ve performansının yarış kazanmaya yetmeyecek olmasının düşünülmesi nedeniyle gönüllüler takımında ismi en çok yazılan kişi Denisa oldu. Konseyde kendisini savunan ve  yanlış anlaşıldığını ifade eden Denisa, elense dahi yine de takımını destekleyeceğini dile getirdi. Konseyin en çok merak edilen konusu ise, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday'ın kimi seçeceği oldu. Normal şartlar altında Denisa seçilmiş olmasaydı onu tercih edeceğini belirten Ogeday, bu durumda onun yerine yarış kazandıracağına inanmadığı bir ismi, yani Sadin'i tercih etti.

SADİN'DEN BÜYÜK TEPKİ

Bireysel dokunulmazlık ödülünün sahibi olan ve kendisini oymalara gönderen Ogeday'a bir türlü anlam veremeyen Sadin, bu duruma tepkisiz kalmadı. Yarışmaya henüz yeni katıldığını dile getiren Sadin, bu durumu Ogeday'a hesap sorar bir tarzda sorguladı. Neden kendi ismini yazdığını öğrenmek isteyen Sadin, bundan sonra adada her şeyin değişeceğini ve intikamının acı olacağını ifadelerine ekledi.

OYUN SIRASINDA BÜYÜK KRİZ

Her iki takımın da ödül oyununa fazlasıyla ihtiyacı vardı ancak Ünlüler takımı aralarında çıkan kriz nedeniyle oyuna yoğunlaşmakta güçlük yaşadı. Kendi aralarında bölünen takımda sık sık sesler yükseldi. Seda ödül oyunu sırasında kendisine sert tepki gösteren Serhat Akın ile tartıştı. Daha sonra İlhan Mansız araya girdi ve gerginlik arttı. Ünlüler takımı ödül oyunun son turu öncesinde yarışmacı seçiminde bir türlü anlaşamadı.

EN SON ELEMEDE NELER YAŞANMIŞTI?

Survivor 2017’de eleme gerginliğini ve heyecanını yaşayan ilk takım Gönüllüler oldu, 2 dokunulmazlık oyunu da karşı takıma kaptıran Gönüllüler 4 aday çıkarmak zorunda kaldılar. Erdi, Berna ve Fulya potaya çıkarken, ikinci bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday, Eser West'in ismini vererek şaşırttı. Yaşanan heyecanlı eleme sonucunda halktan en az oyu alan Fulya Şahin, ıssız adaya ve hayallerine veda eden ilk isim oldu.

Survivor 2017 son bölümünde eleme adayı kim oldu? - Resim: 3

SURVİVOR'A YENİ İSİMLER

Eleme bölümünde başka bir heyecan daha vardı. Bu yıl kadroda daha fazla ismin yer alacağını açıklayan Acun Ilıcalı, 4 yeni isimden 3’ünü belirlemek için sms oylaması düzenledi. Sms oylamasının sonuçları eleme bölümünde netleşti. Anıl, Fatih Hürkan, Oğulcan ve Sadin Bakır, SMS oylamasına katıldı. Sadin ve Anıl gönüllüler takımına dahil olurken Fatih Hürkan ise ünlüler takımına dahil oldu.

Survivor Gönüllüler Takımı:

Göz6 evinin şampiyonlarının da yer aldığı Gönüllüler Takımı kadrosunda; 'Gökhan Gözükan, Fulya Şahin, Ogeday Girişken, Denisa, Elif Şadoğlu, Eser West, Burçak Tuncer, Tuğçe Melis Demir, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Göz6 şampiyonları Berna Keklikler ve Erdi Ünver bulunuyor. Son olarak gönüllüler takımına halkın oylarıyla Sadin ve Anıl Karakurt dahil oldu.

Survivor Ünlüler Takımı:

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'nda birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Survivor Ünlüler Takımı'nda; 'İhan Mansız, Adem Kılıççı, Serhat Akın, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu, Furkan Kızılay, Seda Demir, Tarık Mengüç, Sema Apak, Pınar Saka, Şahika Ercümen, Sabriye Şengül ve son olarak Fatih halkın oylamasıyla Fatih dahil oldu.