Abone Ol

Survivor 2016'da kim kimdir?

Olurdu, olmazdı derken "Survivor 2016" bu yıl 7 Şubat'ta başlıyor. Acun Ilıcalı bu yıl yarışmanın başlangıç tarihini biraz daha öne aldı. Şimdi bir kanal yöneticisi heyecanı içinde o pazar akşamını bekliyoruz.

Survivor 2016'da kim kimdir?

Survivor herkesin "quilty pleasure" listesinde. Hem de yayınlandığı ilk günden beri.. Pek çok insan izliyor ama, saklıyor da. Siz, bu yıl reyting rekorları kırması beklenen programı izlemeye hazır mısınız?

Cumartesi akşamı Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Survivor 2016'nın kadrosunu açıkladı. Geçen yılın bombeli "All Star" takımlarından sonra açıklanan liste pek makbul bulunmasa da, ses getirdi. Kuşkusuz listenin şimdilik en popüler ismi Yılmaz Morgül! Bu yarışmadan çok önce çıktığı çeşitli televizyon programları ve Instagram hesabından paylaştığı videolarla günümüzü gün eden, daima hayır konserlerine giden Morgül, bu yarışmada birinci olursa kazanacağı parayı hangi hayır kurumuna bağışlayacak, vallahi meraktayız.

Survivor başlamadan konuşuldu. Teoriler üretildi. Yarışmaya katılacağı iddia edilen ünlü isimler telaffuz edildi ama gerçek listeyi dün akşam Ilıcalı kucağımıza bıraktı. Biz de sizin için bütün kadroyu, özel bilgiler, tahminler ve biraz da gıybet sosuyla listeledik. O zaman izninizle Survivor 2016'nın hazırlık maçı mahiyetindeki Ünlüler ve Gönüllüler kadrosuna yakından bakalım. Ranini.tv'nin özel derlemesi şöyle...

Survivor 2016'da kim kimdir? - Resim: 1Survivor 2016 Gönüllüler takımı fragmanı

Survivor 2016'da kim kimdir? - Resim: 2İşte Survivor 2016 ünlüler takımı fragmanı

Yılmaz Morgül | Ünlüler Takımı

Açıklanan listenin tartışmasız en çok ilgi çeken ismi. Tıpkı geçtiğimiz yarışmalarda yer alan Nihat Doğan, Mustafa Topaloğlu gibi o da yarışmaya "özel" kategorisinden katılıyor. 14 Ocak 1964 doğumlu Morgül, değişken ruh halleriyle dikkat çekiyor. Çabuk ağlayan, çabuk sinirlenen ve çabuk neşelenen Morgül bakalım "takım" çalışmasına uygun bir kişilik sergileyecek mi?

Artıları: Bilinenin aksine gayet sporcu bir kişilik. Dolayısıyla bir kondisyon sıkıntısı çekmeyeceğini düşünüyoruz. Ayrıca yokluğa da varlığa da alışkın olması Ada şartlarına gayet güzel uyum sağlayacağının ipuçlarını taşıyor. Morgül'ün bulduğu her fırsatta Türk Sanat Musikisi icra edecek olması ihtimali ise 45+ izleyici için avantaj olacaktır.

Eksileri: Şu anda Morgül'den çok, p rotez saçının Ada kondisyonu hepimizin tek merak konusu. Yılmaz Morgül, geçmiş yıllarda bir cilt hastalığı geçirmişti. Tuzlu su ve güneş ile arasına mesafe koyma gereksinimi de şartları zorlayacak gibi görünüyor. Bulduğu her fırsatta şarkı söyleyecek olması da bizi hayattan soğutabilir.

Yunus Günçe | Ünlüler Takımı


Hayatımıza çok küçük yaşlarda sunduğu TRT programları ve Number One Tv'de Vj olarak giren ve dizi oyunculuğu, radyo programcılığı, stand-up, tiyatro gibi hep sahne sanatları üzerine işler yapan Günce, 1976 doğumlu. Sportif kişiliği ve karizmatik görüntüsüyle bir dönem genç kadınların dikkatini çekmişti. Artık yaş kemale erdi. Lider ruhlu Günçe aynı zamanda "Kafamda Böcekler Var/ Yazı Hali" adındaki ilk kitabını bu yıl yayınladı.

Artıları: Sporcu kişiliği tıpkı Morgül gibi onun da Ada şartlarıyla baş etmesine yardımcı olacaktır. Entelektüel kişiliği ve uzak doğu felsefesine yatkınlığıyla tanınan Günçe, kitlelerin Zen öğretisi, Osho'dan özlü sözler gibi çizgi üstü bilgilerle tanışmasını sağlayabilir.

Eksileri: Uzak Doğu felsefesine yakın olmasına rağmen Günçe'nin çabuk sinirlenen bir yapıda olduğu söyleniyor. Kavgacı değil ama muhalif kişiliğinin Ada'daki rekabet alanında olumsuz etkilerini görmemesini diliyoruz. Ayrıca diğer yarışmacılarla arasındaki yaş farkından dolayı "lider" pozisyonuna oynamaya kalkışırsa öncelikli olarak Morgül ile çatışmaya gireceğini ön görmek için falcı olmaya gerek yok.

Tuğba Özay | Ünlüler Takımı

1978 İzmir doğumlu, manken. Hayatımıza girişi 1995 yılında kazandığı Miss Model of The World yarışmasında kazandığı ikincilik tacıyla oldu. 2000'li yıllara kadar magazin gündeminden hiç düşmedi. Modelliğin yanı sıra dizi oyunculuğu da yapınca kitleler tarafından tanınmaya başladı. En dikkat çeken işleri Aynalı Tahir ve Çiçek Taksi'dir. Bir dönem Tobleron olarak Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek yarışmasında da bulundu. Hapishane anılarından oluşan "Kafes" adlı kitabını 2008 yılında yayınladı. 2010 yılında bir albüm yaparak magazin gündemine geri dönmeyi denedi ama başarılı olamadı.

Artıları: Takım çalışmalarına yatkınlığı sebebiyle Ada hayatının "çekip- çevirme" kısmında etkili ve baskın olacaktır. Ancak yarışmalarda ciddi bir performans sergilemesini beklemiyoruz.

Eksileri: Kavgacı ve sinirli bir yapısı olduğu biliniyor. En büyük defosu bu. Bir de azılı bir "anekdotcan" olduğu söyleniyor. Ada halkı Tuğba Özay'ın bitmez tükenmez anıları yüzünden "sabahlar olmasın" moduna geçebilir.

İbrahim Yattara | Ünlüler Takımı

Türk vatandaşı olup İbrahim Üçüncü adını alan 1980 doğumlu futbolcu. Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin alt yapısında başladı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan ve Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu. Yattara'yı sorduğum futbol meraklısı bir dostumuz, "Kendisini, kendisinden başka kimse durduramazdı." dedi. ^^

Artıları: 80 doğumlu olması sebebiyle artık gençlik yıllarının sonunda. Geçen yıl aktif futbol hayatını bırakmış olmasına rağmen yine de belli bir kondisyonu olacaktır. Bozuk Türkçesi ile bizlere "Ada'da Muhteşem Yüzyıl efekti" yaşatacağını düşünüyoruz.

Eksileri: "Kara Bela" lakaplı Yattara, Millî Takım kamplarından geç dönmesi ve disiplinsiz davranışları yüzünden defalarca ceza almış, kadro dışı bırakılmıştı. Defalarca para cezası alan oyuncu hakkında polise ve mahkemeye de şikayetlerde bulunuldu. Anlayacağınız ciddi bir disiplin sorunu çıkaracağı aşikar.

Serkan Ercan | Ünlüler Takımı

Tv 8'de ancak bir sezon yayınlanabilen "Ütopya" adlı reality yarışmanın katılımcılarından. Anlayacağınız pek de ünlü değil. Yarışmayı izleyenler arasında makbul adaylardan biri olsa da finalde kazananlar listesine adını yazdıramamıştı. Tam adı Rafet Serkan Ercan olan yarışmacı şimdi de Survivor favorileri arasında anılıyor.. Ütopya nedeniyle sosyal medyada örgütlenmiş epeyce fanı olması da yarışmacıyı sms'ler esnasında oyunda tutmayı sağlayabilir. Aynı yarışmadan rakibi olan Semih de Gönüllüler Takımı'nda.. Bu arada Serkan Ercan da artık bekar. Boşanmış bir erkek..

Artıları: 33 yaşındaki Serkan Ercan, milli sporcu. Milli dağcı ve kaya tırmanışçısı olan Serkan Ercan'ın Survivor'ın zorlu şartları göz önüne alındığında avantajlı bir kondüsyona sahip olduğunu düşünüyoruz.

Eksileri: Bireysel sporlara yatkınlığı da "takım" olma duygusuna ne kadar uyum sağlayabileceği hakkında kuşkulanmamızı sağlıyor.

Çağkan Atakan Arslan | Ünlüler Takımı

Atakan, kickboks, free fight ve muay thai gibi dövüş sporları alanında uluslararası düzeyde şampiyonluklar sahibi. 1989 doğumlu Atakan, dövüş esnasında "Avatar" ve "Soldier" lakaplarını kullanıyor. Best Model of Turkey yarışmasına katılmış daha sonrasında kısa süreliğine mankenliğe başlamıştır. TRT1'de yayınlanan "Son Çıkış" dizisinde ufak bir rol alan Atakan asıl şöhreti dövüş ringlerinde yaptı.

Artıları: Elbette kondisyonu. Çok atak ve hızlı olması nedeniyle beden gücü ve dayanıklılık gerektiren oyunlarda performansı yüksek olacaktır. Ayrıca Ünlüler Takımı'nın en genç üyelerinden biri olması sebebiyle Ada'da ayak işlerine koşulması muhtemel. "Hindistan cevizi topla Atakan", "Balık avla Atakan", "Palmiyeleri yerleştir Atakan" seslenişlerini çokça duyacağız gibi.. Uğraştığı spor dalları sebebiyle taktik alma yatkınlığı onu takım oyunlarının vazgeçilmezi yapacak mı dersiniz?

Eksileri: Çeşitli kaynaklardan Atakan'ın aşırı derecede utangaç olmasının yanı sıra çapkın olduğu ve şaşırtıcı derecede de çabuk sinirlendiği söyleniyor.

Eda Akkaya | Ünlüler Takımı

90 doğumlu Akkaya, genç yaşlarda jimnastik sporuyla uğraşmış; bıraktıktan sonra oyunculuğa transfer olarak Kahire Palas dizisinde rol almaya başlamış. Atv'de yayınlanan Kaçak ve TRT'nin ramazan projesi Zeyrek ile Çeyrek dizisinde rol alan Akkaya son olarak da, Show Tv'de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde Candan karakterini canlandırıyormuş.

Artıları: Dizi setlerindeki aşırılı uzun bekleme süreleri nedeniyle bu durumu Ada hayatında avantaja çevirmesini umuyoruz. Oldukça hırslı bir kişiliğe sahip olduğu ve çok da neşeli olduğu söyleniyor. Kameralar pek sevmese de, Allah için çıplak gözle gayet güzel bir kız.

Eksileri: Bulunduğu takımda kendine bir hami bulamazsa ilk haftalarda elenme riski var. Aksi halde Morgül, Akkaya'yı fena halde silkeler, at fav'a.. Ayrıca Akkaya'nın ev işlerine pek yatkın olmadığı dedikodusuna bakarsak bu durum Ada'daki ortak yaşamı zorlaştırabilir. Olgun adaylar tarafından "gençsin, hoşsun ama boşsun" diye hırpalanma riski yüksek..

Ezgi Avcı | Ünlüler Takımı

2013 Miss Turkey 3. güzeli. İstanbul doğumlu Avcı henüz 23 yaşında. Bu durumda takımın en genç yarışmacısı ünvanının da sahibi oluyor. Sanıldığının aksine Avcı sadece "güzel" değil. Aynı zamanda Florida Institute of Technology'den hem sportif, hem de akademik burs alabilmiş olmasına dikkat çekmek isteriz. Tanıyanlar Avcı'yı, "zeki ve sempatik" olarak tanımlıyor.

Artıları: Güzel. Üstelik sportif bir kişiliği var. Yetmezmiş gibi de genç! Her anlamda şanslı.

Eksileri: Güzel. Üstelik sportif bir kişiliği var. Yetmezmiş gibi de genç! Her türlü ayak oyunlarının ve kem gözlerin hedefi olur.

Ebru Öztürk | Ünlüler Takımı

Fenerbahçeli eski voleybolcu. Yeni model. Google Hazretleri'ne sorduğunuzda karşınıza eski Fenerbahçeli futbolcu "Tuncay Şanlı'nın eski sevgilisi" olarak çıkıyor. Hoş, Google hep eski aşklarını notlamış. Sporculuk hayatına dair pek bilgi yok. 1984 doğumlu Öztürk'ün başarılı bir podyum hayatı var. Eh, 32 yaş podyumdan uzaklaşıp başka kariyerlere yelken açmak için de oldukça uygun.

Artıları: İyi bir fiziği var. Sporcu bir geçmişi olması ve podyum mankeni olması ne yazık ki Ada performansı hakkında yeterli ipuçları değil.

Eksileri: Magazin manşetlerinde boy göstermesi diğer yarışmacıların Öztürk'ü didiklemesi için en büyük etken. Eğer kolay sinirlenen bir yapısı varsa fazlasıyla hırpalarlar zira bulunduğu takımda bu konuda oldukça başarılı olabilecek bazı isimler var. Morgül ve Özay klanının öncelikli hedeflerinden biri olacağına dair güçlü hislerimiz de var.

Nagihan Karadere | Ünlüler Takımı

Balkan Gençler Şampiyonası'nda 400 metre engelli koşuda altın madalya sahibi olmuş bir atlet. 1984, Osmaniye doğumlu. Nagihan aklımızda ve gündemimizde 2012 Yaz Olimpiyatları seçmelerinde hatalı çıkış yaparak yarış dışı bırakılmasıyla kaldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı ve ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından özür diledi.

Artıları: Hırslı ve azimli. Atlet olması hasebiyle ağır antreman koşullarına alışık. Dolayısıyla bu özelliği Ada şartlarına kolayca uyum sağlamasına yarayacaktır.

Eksileri: İlk haftalarda karakter özellikleriyle ön plana çıkmazsa yarışmalarda başarılı olsa da eleme listelerinin gediklisi olacaktır. Dolayısıyla ilk haftalarda dikkat çekmeli ve oy toplayabilmeyi başarmalıdır.

Semih Öztürk | Gönüllüler Takımı

Tv 8'de bir sezon yayınlanan "Ütopya" namlı reality yarışmanın katılımcılarından. Üstelik ilk andan itibaren de yarışmanın tartışmasız favorisi ve grup lideri oldu. 26 yaşında. Sinema-Tv okumuş, yurt dışı görmüş bir arkadaş olduğunu da aynı yarışmadan öğrendik. 330 gün favori gösterildiği Ütopya'da kaybeden oldu.

Artıları: Ütopya deneyimlerini Gönüllü'ler üzerinde kullanırsa herkesi çiğ çiğ yer. Henüz benzer yarışmalarda Semih seviyesinde derin entrika kurgulayan olmadı. Ada hayatında hemen liderliğe oynayacaktır. Ve sağlam örgütlü fan kitlesi onu yarışmada tutmaya yeterli olacaktır.

Eksileri: Kadınlar konusunda zaaflı. Ada'da gönlünü kaptırırsa tehlike çanları çalar. Fiziksel durumu oyunlarda "kazanan" olmasını engelleyecektir

Nihal Candan | Gönüllüler Takımı

Nurella'nın deyimiyle, "Kız Nihaal" bu sene Ada'da olacağının sinyallerini zaten İşte Benim Stilim All Star esnasında vermişti. 95 doğumlu hukuk öğrencisi. Gıybet, değişken ruh halleri, öfke, dalga geçerek ve psikolojik açıdan açığını bularak rakibi çökertme konularının ustası Nihal ile aynı takıma düşenlerin vay haline. Oldukça sağlam fan kitlesi olan Nihal'i sms ile elemenin de mümkün olamayacağını düşünüyoruz. Nihal, kazanır mı bilmem ama, bir yolunu bulur ve o Ada'dan son dönen olur.

Artıları: Entrikanın dibini talim ettiği stil yarışması sayesinde ona hiçbir plan proje işlemez. Sinirlerini bozsanız, beş dakika sonra gülmeye başlar. İyi bir soğuk savaş eğitimi aldı. Nurella'dan yediği azarların faydasını Ada'da biçecek. Ciddiye alınması gereken tehlikeli bir rakip.

Eksileri: Narin olması sebebiyle dayanıklılık gerektiren yarışmalardan ziyade pratik bilgi gerektirenlerde başarılı olabilir. Üşengeç olması sebebiyle de Ada hayatını takım arkadaşlarına dar edecektir. Takımın en genci olması Ada birleşmesinden sonra olası rakipleri için avantaj olabilir.

İbrahim Giydirir | Gönüllüler Takımı

89 doğumlu Muay Thai dövüşçüsü. Ayrıca "kafes dövüşü" ve kick boks da yapıyor. Çıktığı 22 kick boks maçının 19'unu kazanmış. Üstelik 19 galibiyetin 7'si ise nakavt ile. Avrupa Şampiyonası'nda altın ve bronz madalyası da varmış. Eski arkadaşı ve ortağı, yeni rakibi Avatar'ın "Ünlü", mesleki kariyer bağlamında da Avatar'a açık ara fark atan İbrahim'in de "Gönüllü" sayılması oldukça ilginç.. Giydirir, aynı zamanda aralarında Tolgahan Sayışman'ın da bulunduğu pek çok ünlü oyuncunun kişisel spor hocalığını yapıyor. Aynı zamanda motorcu.

Artıları: Elbette fiziksel avantajları ve kondisyonu oyunlar esnasında avantaj olacaktır. Çocuklar ve oyuncularla çalışmaya alışkın olduğu için kriz durumlarını idare etme konusunda sıkıntı çekmez.

Eksileri: Kedi sever :p

Zafer Mete | Gönüllüler Takımı

Yeditepe Üniversitesi’nde okudu. Zafer Mete, 1999 yılında, 13 yaşındayken Elite Model Look yarışmasında 1. olan ve 2010 yılında Çağatay Ulusoy ile birlikte "Best Model" seçilen Yeliz Mete'nin kardeşi. Galatasaray taraftarı olan Zafer, Erenköy World Gym (B) takımında kaleci olarak forma giymiş. Gayet de yakışıklı bir kyarışmacı ^^

Artıları: Neredeyse bütün Gönüllüler Takımı gibi Zafer'in de en büyük artısı fiziksel avantajı. Performansı sayesinde oyunlarda varlık göstererek Ada'da kalma süresünü uzatabilir.

Eksileri: İyi bir aile tarafından büyütülmüş , yurt dışı terbiyesi alan insanlar arasında yetişmiş olması Ada entrikaları esnasında aleyhine dönebilir.

Serkay Tütüncü | Gönüllüler Takımı


91 doğumlu. Hemen herkes, "en iddialı aday" olduğunu yazmış ama kimse sebebini açıklamamış. Hakkında pek bir şey bilinmediği aşikar. Ekşi Sözlük'te hemen başlığı açılmış. Yakında oralar hep entari dolar. Eğer bilgiler doğruysa yarışma tam da Serkay'ın doğum gününde yani 7 Şubat'ta yayına giriyor. Adı konusunda hassas. Serkan değil, Serkay. Nüfus memuru hatası değil, dedesi takmış.

Artıları: Sörf sporuyla ilgileniyor ve eğitmenliğini de olması hem fiziksel bir avantaj hem de sabırlı biri olduğunun ipcucunu veriyor. Yüzmeyi de sevdiğine göre en azından kızlar bol bol balık yiyecek demektir..

Eksileri: "Karnı yarık" dışında olumsuz bir yönünü bulamadık ama bir tweetini bulduk, bakınız

Ünsüzler daha ünlü lan survivorda. Kapat kapat.

— Serkay TÜTÜNCÜ (@serkaytutuncu) 10 Haziran 2015

Aylin Şallı | Gönüllüler Takımı

22 yaşında. Oyuncu. Son olarak Star Tv'de yayınlanan "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizisinde ve birkaç reklamda rol almış. O da bir Best Model yarışmacısı. 2013 yılında Ayşenur Özkan ve Burak Çelik'in kazandığı yarışmaya katılmış ama dereceye girememiş. Şallı'nın Instagram hesabı 6 saat içinde 12.7 K oldu.

Duyumlarımıza göre genç Kösem seçmelerinde son ikiye kalıp, rolü Anastasia Tslimpiu'ya kaptırınca, "ben de onun kadar Beren Saat'e benzemiyorum, neden onu seçtiler" diyerek oyunculuğa küsmüş ve Survivor'a başvurmuş. Şaka şaka.. Yok öyle bir bilgi..


Artıları: Bilinmiyor..

Eksileri: Survivor 2016 tanıtım filminde kendinden "Bayan "diye bahsediyor, daha ne olsun?

Efecan Dianzenza | Gönüllüler Takımı

14 Temmuz 1990 yılında Londra'da doğru. Sezen Aksu ile aynı gün, Ranini'den bir gün önce doğarak Yengeç kardeşliğinin doğal bir üyesi oldu. Üç yaşından beri İzmir'de yaşıyor, 9 yaşından beri futbol oynuyor. Modellik de yapan Efecan müzikle de ilgili. Evinde kurduğu bir stüdyosunda şarkılar kaydediyor. Volga Tamöz’ün albümünde rap yaptığı Hopp isimli şarkının klibini de şuraya ekliyoruz.

Artıları: Müzikle uğraşan adam daima sakin ve özünde iyi huyludur. Öfkesini melodilerle dindirir.

Eksileri: Yengeç burcundan olması avantaj olabildiği gibi alınganlık özelliği her an aleyhine de dönebilir.

Damla Can | Gönüllüler Takımı

Damla İzmirli. Jimnastik ve plates eğitmeni. Dünyayı gezmeyi seviyor. Hakkında pek bilgi bulmak mümkün değil. Bu bilgileri de Instagram hesabından süzdük.

Artıları: Sportif yapısı, disiplini yarışmalar ve Ada hayatı konusunda avantajı olacaktır.

Eksileri: Videosundan duyduğumuza göre Survivor onun için "hırs, mücadele ve açlık" demekmiş, daha ne olsun?

Gizem Kerimoğlu | Gönüllüler Takımı

89 doğumlu Gizem, Bulgar göçmeni bir ailenin iki çocuğundan biri. Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün kurucusu olduğu Akademi 35.5'ta oyunculuk eğitimi almış. Profesyonel olarak futbol ilevuğraştığı da rivayet ediliyor. Ne kadar doğr, ne kadar yanlış yakında yarışma bailayınca öğreniriz. Instagram hesabına Nihal hayranları hemen hücum ederek "Nihal'in yanında ol" diye taktik vermeye başlamışlar bile..

Artıları: Sosyal medyada yayılan fotoğraflarındaki baklavalara bakınca güç ve dayanıklılık gerektiren oyunlarda başarılı olacakmış gibi duruyor.

Eksileri: İyi bir model olabilir ama oyunculuk açısından plastik malzemesi erken dönem Şahika Tekant ile Nihal Yalçın arasında bir yerde duruyor. Futbola devam diyoruz..

Gizem Memiç | Gönüllüler Takımı

An itibariyle Gönüllüler Takımı'nın en ünlüsü, zira kendisinin bir Wikipedia sayfası dahi var. Gizem, 1990 doğumlu ve tescilli bir güzel. Miss Turkey 2010 kraliçesi olarak ülkemizi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etmiş ama dereceye girememiş. Girse zaten duyardık. Ekşi Sözlük'te 11 sayfa boyunca hiç güzel olmadığı hakkında entari dizilmiş.

Aynı zamanda iyi bir voleybol oyuncusu olan Gizem, Nevada'daki yarışma esnasında, ünlü bir hamburger restoranı zinciri olan Carl's Jr. reklamında oynamış. Elbette o oldukça eski moda "Turkey Burger" şakası için.. Hiçbir hizmetten kaçınmayan müessesemiz elbette o fotoğrafa da ulaştı! Hatta reklamın videosunu da ekledik..

Artıları: Uzun boylu olması bazı durumlarda avantaj olabilir.

Eksileri: Uzun boylu olması bazı oyunlarda dezavantaj olabilir.