Abone Ol

Survivor 2016'da şok oylama! Yağmur adaya veda etti

Survivor 2016'nın ilk eleme haftasında yarışmaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler takımında yer alan Survivor'dan Yağmur Özdemir elendi.

Survivor 2016'da şok oylama! Yağmur adaya veda etti

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu gece belli oldu. Survivor'da ünlüler takımından Yağmur adaya veda eden ilk isim oldu...

SMS oylamasında Atakan birinci oldu. Yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim Yağmur oldu.

Survivor Yağmur kimdir?

Yağmur Özdemir, Survivor 2016'a İzmir'den katılıyor. 20 yaşında olan ve aslen Bursa'lı olan Yağmur Özdemir, Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıfta eğitim görüyor. Kendini tanıtırken hızına ve hırsına güvendiğini belirtti.

Survivor 2016'da şok oylama! Yağmur adaya veda etti - Resim: 1Survivor'da Damla ve Gizem birbirine girdi

Yağmur Survivor'a nasıl katıldı?

SMS oylaması sonucu yarışmaya dahil olan diğer isimlerden sonra geriye sadece Yağmur Özdemir kaldı. Diğer yarışmacıların sakatlık yaşamasıyla beraber Yağmur Özdemir Survivor'a katılmaya hak kazandı ve yarışmaya katılan son isim oldu.

Halk oylamasında birinci Atakan oldu

Yapılan SMS sonuçlarına göre Atakan birinci oldu. Şimdi gözler Atakan'da. 3. elenecek ismi Atakan belirleyecek ve bu 3 isimden biri birazdan adaya veda edecek. Atakan 3. ismi Yağmur olarak açıkladı.

Survivor 2016'da şok oylama! Yağmur adaya veda etti - Resim: 2Survivor'da eleme sistemi değişti

Konseyde de birbirine girdiler

Ada Konseyinde Tuğba, Nagihan Yılmaz ve Atakan yine birbirine girdi. Takım içinde ciddi tartışmalar yaşanırken bu sorunun nasıl çözüleceği merak konusu oldu.

Ünlüler adası karıştı

Tuğba ve Atakan arasında tartışma giderek alevlendi. Atakan'ın Nagihan hakkında hakaret ettiklerini iddia ederek üzerine yürüdüler. Ataka, Tuğba'nın bu sizleri karşısında ayağa kalkarak hem Tuğba hemde Nagihan hakkında eleştirilerde bulundu. Nagihan'a yalancı Yılmaz'a ise kulis yaptıklarını ifade eden Atakan tüm söylenenleri kabul etmediğini belirtti. Tuğba, Atakan için 'Çıban Başı' dedi. Tuğba biranda sinirlerine hakim olamadı ve Atakan'ın üzerine yürüdü. Eda ise yaşananlardan sonra "Barınağımızdan dozer geçti" dedi.

Survivor 2016'da şok oylama! Yağmur adaya veda etti - Resim: 3Survivor'da Eda Akkaya Yunus Günçe aşkı mı başladı?

Ödül oyununu Atakan aldı ödül Ünlülerin oldu

Bu akşam yapılan bölümde Atakan erkeklerin haftanın en iyisi, Gönüllüler takımından ise Damla kızların en iyisi oldu. İki yarışacı ödül oyununda karşılaştı ve Atakan, Damla'ya fark atarak ödülü takımına kazandırdı. Ödül oyunu böylelikle 3 oyun sonra Ünlülerin oldu. Ödül ise mor odada muhteşem dakikalar ve poça ayran. Ünlüler ödülün tadını çıkartırken Atakan yine güne damgasını vurdu.

Kızların en iyisi Damla oldu

Survivor 2016'da 11. bölüm yapıldı. Bu akşam yayınlanan bölümde kızların en iyisi Damla oldu. Ünlülerden Tuğba ile karşılaşan Damla oyunu 2 - 0 kazanarak bu haftanın en iyi kızı olarak final sembolünü aldı.

Erkeklerin en iyisi Atakan oldu

Survivor 2016 11. bölümü ile ekrana geldi. Bu akşam bireysel oyunlar oynandı. Takımlar ilk etapta kendi aralarında daha sonra rakip takımla mücadele ettiler. Ünlülerin birincisi Atakan ile Gönüllülerin birincisi İbrahim karşılaştı ve oyunu Atakan kazandı. Böylelikle ikinci sembol Atakan'ın oldu.

Final Sembolü için kıyasıya mücadele

Survivor yarışmacıları bu akşam Final Sembolü için kıyasıya mücadele veriyor. İlk oyunda Ünlülerin kızları çıktı ve Ebru kızlardan finale çıktı. İkinci oyun Gönüllüler kızları arasında yapıldı ve bu oyunu da Damla kazandı. Üçüncü oyun ise Ünlüler erkekleri arasında yapıldı ve Atakan takım arkadaşlarını eleyerek ünlülerin finaline çıktı. Gönüllü erkekler mücedelesinde ise birinci İbrahim oldu.