Abone Ol

Survivor 2016 kim elendi Nagihan bombası!

Survivor'dan kim elendi sorusu 31 Mayıs 2016 akşamı yanıt buldu. Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre Nagihan Karadere , Yattara ve Semih Öztürk arasından kim elendi adaya kim veda etti?

Survivor 2016 kim elendi Nagihan bombası!

Survivor adasından kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oy sıralaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından saat saat 23.30'dan sonra açıklanacak. Survivor SMS sonuçlarına göre Nagihan Karadere , Semih Öztürk ve İbrahim Yattara arasından sıralamada en sonda olan isim elenecek.


Survivor ünlüler takımı bu hafta oynanan her iki dokunulmazlık oyununu da kaybedince eleme adaylarının tamamı onların takımlarından çıktı. Atakan rahatsızlığı sebebiyle dokunulmaz olurken Yunus Günçe de bireysel dokunulmazlığı kazanınca adadaki hesaplar karıştı. Nagihan Karadere de 'hesaplarımız bozuldu' diyerek bunu itiraf ederken ummadığı bir anda kendini potada buldu.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ - 31 MAYIS 2016

Survivor adasında eleme adayı olan isimlerin tamamı ünlüler takımının ağır topları. Gönüllüler takımından ünlülere geçiş yapan Semih Öztürk tam kadro ismi yazılan kişi oldu.

İşte iki dokunulmazlığı da kaybeden ünlüler takımı eleme adayları;

Semih Öztürk : Birinci dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından ada konseyinde bütün takım onun adını eleme tahtasına yazdı.

İbrahim Yattara : Sürpriz bir şekilde bireysel dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe onun ismini verdi.

Nagihan Karadere : Ünlüler takımı ikinci dokunulmazlığı kaybedince otomatik olarak eleme adayı oldu. Zira Atakan ve Yunus dokunulmazdı.

NAGİHAN KARADERE AĞLAYA AĞLAYA TÜKENDİ
Nagihan Karadere eleme adayı olunca ağlaya ağlaya bir hal oldu. Dokunulmazlık oyunu öncesinde ağlamaya başlayan Nagihan Karadere oyunu kaybettiklerinde de sahada ağlamaya başladı. Adaya döndüğünde de ağlaması kesilmeyen Nagihan Karadere yataklara düştü.

Nagihan'ın gözyaşları ada konseyinde de durmadı. Hırsı ve yüksek oyun performansı ile Survivor'ın en iyi kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere konseyde niye bu kadar çok ağladığını izah etti. Semih'in Ütopya'dan tanındığını Yattara'nın da futbol sebebiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olduğunu söyleyen Nagihan Karadere bu sebeple elenme korkusundan ağladığını söyledi.

SURVİVOR 29 MAYIS 2016 DOKUNULMAZLIK OYUNU
Survivor adasında bu hafta ilk dokunulmazlık oyunu 29 Mayıs 2016 tarihinde oynandı ve ünlüler takımı 10'a 6 ile kaybetti. Sağlık sorunu sebebiyle ilk oyunda yer alamayan Avatar Atakan dokunulmaz oldu. Bireysel dokunulmazlığı da sürpriz bir şekilde Yunus Günçe kazandı.

Yunus'un kazanmasıyla birlikte Atakan'dan sonra o da dokunulmaz olunca ünlüler takımı fena halde karıştı. Ada konseyinde Semih Öztürk adı yazılırken Yunus da Yattara'yı eleme adayı yaptı. Ada konseyine Atakan'ın Semih'e savaş ilanı damga vurdu;