Abone Ol

Survivor 2016 kim elendi? Acun Ilıcalı o ismi açıkladı

Survivor 10 Mayıs eleme gecesinde şok gelişmeler yaşandı. Acun Ilıcalı kimin adaya veda ettiğini açıklayınca Atakan gözyaşları içinde kaldı.

Survivor 2016 kim elendi? Acun Ilıcalı açıkladı

10 Mayıs 2016'da yapılan eleme gecesinde izleyenleri şaşırtan gelişmeler yaşandı. Survivor'da elemeye kalan Atakan, Ezgi ve Yunus arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Survivor'da SMS'lerden çıkan sonuçlara göre Ezgi adaya veda eden isim oldu. Acun Ilıcalı'nın Ezgi'nin elendiğini açıklamasının ardından duygusal anlar yaşandı. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar.

Survivor 2016'da kim elendi sorusunun cevabı günlerdir merakla yanıt bekliyordu. Survivor'da dün akşam nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Survivor'da bu hafta konseye Yunus Günçe, Atakan ve Ezgi eleme adayı olarak çıkmıştı. Survivor eleme gecesinde SMS oylamasında bu 3 yarışmacı arasında en az oyu alan isim olan Ezgi Avcı elendi. Acun Ilıcalı’nın oylama sonucunu açıklamasının ardından Ezgi Avcı gözyaşlarını tutamadı. Ezgi‘nin adada en yakın olduğu kişi olan Atakan da Ezgi’nin elenmesiyle büyük üzüntü yaşadı.

Geçen haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımından elemeye kalan iki yarışmacı Atakan ve Yunus Günçe olmuştu. Bu Pazar yayınlanan dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler takımı kazandı ve bu hafta ünlüler takımından bir kişinin gideceği kesinleşti.

Survivor 2016 kim elendi? Acun Ilıcalı o ismi açıkladı - Resim: 1

Ünlüler takımının ada konseyinde 3. eleme adayı olarak Ezgi’nin adı çıktı. Yunus, Nagihan, Semih ve Yattara Ezgi’nin adını yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ın ismini yazdı. Böylece Salı akşamı yapılan ada konseyine Yunus Günçe , Atakan ve Ezgi eleme adayı olarak çıktı. Pazartesi akşamı yapılan sms oylamasında bu 3 yarışmacı arasında en az oyu alan isim olan Ezgi Avcı elendi ve adaya veda etti. Acun Ilıcalı’nın oylama sonucunu açıklamasının ardından Ezgi Avcı gözyaşlarını tutamadı. Ezgi‘nin adada en yakın olduğu kişi olan Atakan da Ezgi’nin elenmesiyle büyük üzüntü yaşadı.

Birleşmenin ardından adaya veda eden ilk yarışmacı belli olurken, gönüllüler takımı artık 6 kişi, ünlüler ise 5 kişi olarak yarışmaya devam edecek.

Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor’da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

Bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi.

SURVİVOR'DA KİMİN ELENDİĞİNİN BELLİ OLDUĞU GECEDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Survivor’da ödüllerin giderek büyüyeceğini vurgulayan Acun Ilıcalı, henüz en önemli 3 ödülün açıklanmadığını söyledi.Survivior 2016’ın dün akşam ekranlara gelen bölümü muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. Katamaran ödülü için karşılaşan iki takımdan gülen taraf 10’a 9’luk skorla ünlüler oldu.

Gönüllüler büyük üzüntü yaşarken, yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı’dan flaş bir açıklama geldi. Ada konseyinde konuşan Ilıcalı, “Bugün ödülü kaybettiniz ve çok üzüldünüz. Bizim 3 tane büyük ödülümüz var. Kaybettiğiniz ödül, 3 büyük ödülden biri değildi. Büyük ödül olduğu zaman iliklerinize kadar hissedeceksiniz” ifadelerini kullandı.