Abone Ol

Süper Loto nasıl kazanılır? Kazanmak isteyenler bu haberi mutlaka okuyun!!!

Süper Loto'nun büyük ikramiyesi aldı başını gitti. Vatandaş umutlarını o paraya bağladı. Peki loto nasıl kazanılır? Onun için site bile kurulmuş...

Süper Loto nasıl kazanılır? Kazanmak isteyenler bu haberi mutlaka...

Perşembe günü yapılacak 13'üncü hafta çekilişinde büyük ikramiyenin 50 milyon TL'yi bulması beklenen Süper Loto'yu kazanmak isteyenler için www.lototahmin.com adlı bir internet sitesi kuruldu.

Sitenin kim tarafından kurulduğu bilinmiyor ama olasılık hesabını iyi bilen bir kişi tarafından hazırlandığı anlaşılıyor. Lotoda çıkabilecek tüm ihtimalleri tek tek yayınlamaya başlayan sitede 1'den 54'e kadar sayılar sıralanıyor.

Örneğin 1 rakamının sabit kaldığı bir kolonda diğer sayıların değişken olduğu tahmin cetveli yer alıyor. Loto tahmininden kazanç elde etmeyi de uman sitede, üyelerini bir başka siteye girip burada ücretsiz reklam seyrederek kazanacakları puanlarla oynanacak lotoya ortak olabilecekleri belirtiliyor. Loto için çeşitli olasılık hesapları yapan site sahibi, elektronik posta ile sorularımızı yanıtladı:

3 rakamın kesin olarak çıkacağını düşünüyoruz. Geriye kalan 3 numara için kazanma şansı ve maliyeti nedir?

20.825 kolon oynamanız yeterli olur. Yani 20.825 TL. Ama seçtiğiniz 3 banko rakamın kesin çıkması şartıyla.

Ya 4 numara banko kazanır diyorsak maliyeti ne olur?

1.225 kolon oynamanız yeterli olur. Yani 1.225 TL. Ama seçtiğiniz 4 rakamın kesin olarak çıkması şartıyla. 5 banko diyorsanız, kalan 1 numara için 49 kolon doldurmak yeterli olur. Bunun için de 49 TL ödemek gerekir.

Süper Loto'nun bu hafta 50 milyon lirayı bulması bekleniyor. Kazanmak için en az kaç liralık oynamak yani kaç kolon oynamak lazım?

İkramiye miktarı fark etmez. Kolon miktarı toplam sayı=54 ve çıkacak sayı=6 oranına bağlıdır. Yani 25.827.165 kolon her ikramiye için aynıdır.