Abone Ol

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde nikahı kıyıldı. Nikaha yaklaşık 6 bin davetlinin katıldığı öğrenildi.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları

Davetliler için ilk giriş kapısı oluşturuldu. Davetliler Halkalı köprüsü girişinde kurulan kontrol noktasından içeri alındı. Minibüsler belli merkezlerden davetlileri nikaha taşımak için ring attı.

TRAFİK DURDU
Protokol girişinde de nikahın başlama saatine yakın yoğunluk yaşandı. Çok sayıda kırmızı plakalı araç ardı ardına Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nin önüne geldi. Trafiğe kapalı caddede, katılımcıların araçlarıyla trafik oluştu.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 1

BİLAL VE MUSTAFA ERDOĞAN KARŞILADI
Davetlileri kapıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ve kardeşi Mustafa Erdoğan karşıladı.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 2

VATANDAŞLARDAN İKRAM
Sabahın erken saatlerinden itibaren bölgede çok sayıda polis görev yaptı. Çevrede oturan vatandaşlar görev yapan polislere ikramda bulundu. Çevredeki binaların çatılarına keskin nişancılar yerleştirildi.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 3

Nikaha ilk önce Eski Kültür Bakanı Atilla Koç geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çalışma arkadaşları da hazırlıklar için erkenden nikahın kıyılacağı salondaydı. Nikaha katılanlara nikah salonunun girişinde alkolsüz içecek ikram edildi. Görevliler dışarıdaki basın mensuplarına da içecek ikramında bulundu.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 4

HELİKOPTERLE GELDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Tarabya Köşkü'nden nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'ne helikopterle geldi. Helikopter yakındaki bir futbol sahasına indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan makam aracına binerek nikaha geldi.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 5

GÜL VE ÇİLLER ORDAYDI
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakanlardan Tansu Çiller ve Eşi Özer Çiller ile Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz da nikaha katıldı.

BAŞBAKAN ARKADAN GİRDİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu saat 15:00'de nikahın kıyılacağı gösteri merkezine geldi. Protokol girişindeki yoğunluk nedeniyle Başbakanın konvoyu arka girişi kullandı. Davutoğlu davetlilerin kullandığı kapıdan içeri girdi.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 6

ESKİ BAKANLAR DA ORDAYDI
Eski Bakanlar Egemen Bağış ve Muammer Güler de nikah törenine katılan isimler arasındaydı. Kabinedeki bakanların büyük bir çoğunluğu da törendeydi.

CÜBBELİ AHMET PROTOKOL GİRİŞİNİ KULLANDI
Sanatçılar Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve ALS hastası Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek de nikah törenine gelenler arasındaydı. Cübbeli Ahmet'in protokol girişini kullanması dikkat çekti.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 7

SON OLARAK AKAR GELDİ
Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel de töreni geldi. Cumhurbaşkanlığı yaverleri tarafından kapıda karşılandı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da takım elbisesiyle nikah törenine en son gelen isimler arasında yer aldı.

GECİKMEYLE BAŞLADI
15:00'de başlaması planlanan nikah töreni yoğunluk nedeniyle 1 saat 15 dakika gecikmeyle başladı. Nikah saat 16:15'de kıyıldı

HATIRA FİLMİ YAYINLANDI.
Nikahtan önce hatıra filmi yayınlandı. Tarabya Köşkü'nde yapılan nişandan çekilen fotoğraflar ilk kez görüldü.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 8

"BU SON OLSUN" İLE ÇIKTILAR
Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar konukların önüne Cem Karaca'nın "Bu son olsun" şarkısının müziği eşliğinde çıktı. Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın şahitleri arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da yer aldı.

Sümeyye Erdoğan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları - Resim: 9

Diğer şahitler ise Pakistan Eski Başbakanı Navaz Şerif, Bosna Hersek Başkanlık Konseyi Üyesi Bekir İzzetbegoviç, Lübnan Eski Başbakanı Saad Hariri, Arnavutluk Başbakan'ı Edi Rama oldu.

"ARKADAŞLARIMIZIN ÇOCUKLARI BİZİM ÇOCUKLARIMIZDIR"
Gül, yaptığı konuşmada, "Arkadaşlarımızın çocukları bizim çocuklarımızdır. Birbirilerine çok yakıştılar. Eminim ki örnek bir aile olacaklardır" dedi.
Abdullah Gül, "Rütbeler ve makamlar ne olursa olsun babalar ve anneler olarak bu heyecanı taşıyorlar" diye konuştu.

Gül, evlilik cüzdanını Sümeyye Erdoğan'a verdi.

dha