Abone Ol

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenindeki görüntüsü

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde nikahı kıyıldı.

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahı kıyıldı

Selçuk Bayraktar Sümeyye Erdoğan’ın düğünü başladı. Yurt dışı ve içinden pek çok davetlinin katıldığı düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu. Nikah şahitleri ise Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oldu.

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenindeki görüntüsü - Resim: 1

Selçuk Bayraktar ile Sümeyye Erdoğan'ın nikahını İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Törende Sümeyye Erdoğan'ın yaşamına dair kısa bir de film gösterildi. Sümeyye Erdoğan'ın binicilik sporu yaptığı, kemana karşı büyük bir ilgisi olduğu ve bungee jumping yaptığı pek çok kişi tarafından ilk defa törendeki bu kısa filmden öğrenildi.

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenindeki görüntüsü - Resim: 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyya Erdoğan ve damadı Selçuk Bayraktar, gelin arabası bir konvoy halinde Tarabya Köşkü'nden yola çıktı. Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenindeki görüntüsü - Resim: 3

Nikahın yapılacağı Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde tüm yollar ise geceden trafiğe kapatıldı.

Pek çok yerli ve yabancı davetlinin yer aldığı düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu.

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenindeki görüntüsü - Resim: 4

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta şahitlikleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bosna-Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama yaptı. Geline nikah cüzdanını Abdullah Gül verdi.

dha