Abone Ol

Şule Zeybek kimdir? Kaç yaşında?

Şule Zeybek Kanal D ekranlarının eskimeyen sunucularından biri. Peki Şule Zeybek kimdir boşandığı eşinin Yiğit Bulut olduğunu biliyor musunuz? Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan, Şule Zeybek'in teyzesi.

Şule Zeybek kimdir? Kaç yaşında?

Doğan grubunun hiç işsiz kalmayan sunucusu Şule Zeybek, meşhurlarla dolu bir aileye sahip. Şule Zeybek'in babası bir döneme damga vurmuş eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek'dir. Şule Zeybek'in Doğan grubundaki yerini sağlamlaştıran ise teyzesidir. Aydın Doğan'ın eşi Sema Işıl Doğan, Şule Zeybek'in teyzesi.

Şule Zeybek bir dönem eşi ve boşanması ile gündem yaratmıştı. Kocası Yiğit Bulut'tan 2010 yılında ayrılmıştı. Şule Zeybek ile Yiğit Bulut'un evlilikleri 10 yıl sürmüş ve gürültülü bir şekilde bitmişti.

Peki Şule Zeybek kaç yaşında? İşte Şule Zeybek'in biyografisi: 18 Kasım 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'in kızıdır. Annesi Asuman Zeybek'tir. Annesi Asuman Hanımın kız kardeşi olan Sema Doğan, Aydın Doğan'ın eşidir. Bir kız kardeşi vardır.

Şule Zeybek kimdir? Kaç yaşında? - Resim: 1

Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir süre bir reklam ajansında metin yazarlığı yaptı. Kanal D'de muhabir olarak çalışmaya başladı. Can Gürzap'ın Dialog adlı kursuna gitti, Şahika Tekand'dan etkili konuşma dersleri aldı. Önce radyoda görev yaptı, sonra gece haberleri sundu, daha sonra da öğle haberlerini sunmaya başladı.

Şule Zeybek, 2 Şubat 2000 tarihinde gazeteci Yiğit Bulut ile evlendi. 2010 yılında boşandı. Şule Zeybek ile Yiğit Bulut ile olan evliliği ile bilinse de aslında o ikinci kocasıydı. Şule Zeybek'in ilk eşi bir işadamıydı ve evliliği 4 yıl sürmüştü. Şule Zeybek'in boşanmayla biten ilk eşinden bir oğlu var. Oğlu Batuhan 8 yaşındayken ona rol model olması için Yiğit Bulut ile evlendi.

YİĞİT BULUT İLE BOŞANINCA SÖYLEDİKLERİ 

 Şule Zeybek verdiği bir röportajda boşandığı Yiğit Bulut için şunları söylemişti: 'Yiğit çoook zor adamdı. Çok kıskançtı, şovendi, baskıcıydı, Yiğit’e aşık olmadan katlanılamaz! Ben de aşıktım katlandım, aşk bitince de “Bir dakika ya, n’oluyor?” filan diyor insan!"