Abone Ol

Şükrü'den Şükran Ovalı'ya yakın markaj!

1,5 yıl aşk yaşayan Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız aynı filmde oynadı. Şükran galada, Caner Erkin'in korkusundan sağına soluna bakmazken, Şükrü'nün gözleri onun üzerindeydi.

Şükrü'den Şükran Ovalı'ya yakın markaj!

Şeref Meselesi adlı dizinin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başlayan Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız, bir buçuk yıl boyunca aşk yaşamış sonrasında Şükran'ın kıskançlıkları yüzünden yollarını ayırmışlardı. Çok geçmeden de Şükran Ovalı milli futbolcu Caner Erkin ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı

ADIM ADIM TAKİP ETTİ

Evlilik yolunda hızla ilerleyen Şükran anlaşmasını önceden yaptığı için Yılmaz Erdoğan'ın Ekşi Elmalar filminde Şükrü Özyıldız ile birlikte oynamak zorunda kaldı. Filmin galası önceki akşam Maslak'ta yapıldı. Caner Erkin sakatlığı nedeniyle galaya katılamayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Şükran etkinlik sırasında kıyıda köşede durmaya çalıştı fakat eski aşkı onu adeta adım adım takip etti. Sonrasında da muhabirlerle sohbet eden yakışıklı oyuncu “Herhangi bir zorluk yaşadınız mı?” sorusuna karşılık, “Arkadaşlar biz profesyonel oyuncularız. Rol ne gerektiriyorsa onu yaparız.

Şükrü'den Şükran Ovalı'ya yakın markaj! - Resim: 1

YANINA GİDİP KONUŞTU

Şükran da harika bir oyunculuk sergilemiş, izleyince bir kez daha fark ettim ve az önce yanına gidip kendisini tebrik ettim. “ dedi. Filmin bir diğer oyuncusu Songül öden ise “ Böylesine güzel bir projede yer aldığım için inanılmaz mutluyum” dedi. Cingöz Recai filminde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol alacağı yönündeki haberler ile ilgili olarak ”Bana gelen bir teklif yok. Bu tamamen yalan bir haber” şeklinde konuştu.

Kaynak: Güneş