Abone Ol

Söz dizisi oyuncusu Görkem Sevindik'in yıllardır sakladığı ilginç sır

Söz dizisinde ‘Keşanlı’ karakterine hayat veren Görkem Sevindik ALEM Dergisiyle bu hafta bir araya geldi. Görkem Sevindik Ferda İskitoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Söz dizisi oyuncusu Görkem Sevindik'in yıllardır sakladığı ilginç sır

Oyuncu Görkem Sevindik, oyunculuk kariyerinden özel hayatına dair her şeyi ALEM ile paylaştı.

ANNEM BANA HEP "BİR GÜN SENİ EKRANLARDA GÖRMEK İSTERİM" DERDİ

Ailesi ve etrafında çok esprili bir insan olduğunu ve oyunculuğa başlamasında en çok annesinin sözlerinin etkili olduğunu söyleyen Sevindik, “Aile arasında çok esprili bir insanım. Bir araya geldiğimizde teyzemi, halamı, tüm aileyi çok güldürürdüm. Annem bana hep "Bir gün seni ekranlarda görmek isterim" derdi. O biraz daha stand-up tarzı düşünüyordu. Annem aklıma soktu yani. Sonra ben de denemek istedim. İçimde vardı.” dedi.

Oyunculuk için Adana'dan İstanbul'a gelen Sevindik, menajeri Erdem Ergüney ile tanıştıktan sonra Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır'ın oğlu karakterini canlandırdı.

5 sezon oynayan oyuncu "200 bölüm oynadıktan sonra bu rolün benim üzerime yapıştığını hissettim. Yolda yürürken herkes bana o roldeki ismimle seslenmeye, öyle görmeye başladı. Biraz şüphe içerisindeydim ben bundan nasıl kurtulacağım diye. Artık bana hep bu tarz roller mi gelecek diye sürekli kendimi sorguluyordum." diyerek ilk oyunculuğa nasıl başladığını anlattı.

"AYTAÇ İLE FARKLI BİR DOSTLUĞUMUZ VAR"

Söz dizisinin kendisine çok şey kattığını açıklayan yakışıklı oyuncu, sette ekip ile abi kardeş gibi olduklarını sette haftanın 6 günü beraber olduklarını söylerken, " Ama Aytaç Şaşmaz ile tabii daha yakınım farklı bir dostluğumuz var."

“EĞER SEVMESEYDİM BU MESLEĞİ KESİNLİKLE BIRAKIRDIM”

Oyunculuk mesleğinin gelgitlere müsait bir meslek olduğunu çalışma saatleriyle olsun duygu geçişleriyle olsun gerçekten zor bir meslek olduğunu söyleyen başarılı oyuncu " Eğer sevmeseydim bu mesleği kesinlikle bırakırdım." dedi.

İşini çok sevdiğini ve hiçbir zaman gelgitlerinin olmadığını açıklayan Sevindik " İleride kendime koyduğum hedeflere ve görmek istediğim yerlere ulaşabilmek için uğraşıyorum." dedi.

"KENAN İMİRZALIOĞLU VE SERENAY SARIKAYA İLE OYNAMAK İSTERİM."

Sevindik, Erkek Oyunculardan Kenan İmirzalıoğlu'nunVe Serenay Sarıkaya'nın Oyunculuğunu Çok Beğendiğini Dile Getirirken "Kenan İmirzalıoğlu Ve Serenay Sarıkaya İle Oynamak İsterim."Dedi.

"HAYATTA OLMAZSA OLMAZIM NAY NAY'IM"

Görkem Sevindik'e hayatta olmazsa olmazın nedir diye sorulduğunda " Olmazsa olmazım Nay Nay’ım. Nay Nay ne diye soracak olursanız, annem çok genç yaşta anne olmuş ve beni pusette gezdirirken bir tane yaşlı bir teyze beni görmüş.

“Bu çocuk ne kadar tatlı. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Nazar değmesin. Üstünü bir tülbent ile örtün” demiş. Annem de üstümü bir tülbent ile örtmüş ve ben yıllardır o tülbenti saklıyorum. Onsuz bir yerde kalamam ve uyuyamam. O benim vazgeçilmezimdir." diye açıkladı.