Abone Ol

Söz dizisi oyuncu kadrosunda 2 Survivor şampiyonu

Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Söz dizisinde Yarbay Erdem ve Üsteğmen Zafer karakterlerini canlandıran iki ünlü isim farklı yıllarda Survivor yarışmasında birinci oldu.

Söz dizisi oyuncu kadrosunda 2 Survivor şampiyonu

Programın sona ermesinin ardından ekranlardan bir süre uzak kalan ikili bu akşam “Yarbay Erdem” ve “Üsteğmen Zafer” karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak. Yayın hayatına başlayacak. Survivor 2012’nin şampiyonu olan Nihat Altınkaya ile Survivor 2016’nın şampiyonu olan Avatar Atakan’ı aynı projede buluşturacak dizi Bordo-Bereli askerlerin hikayelerini anlatacak.
Survivor 2017'nin devam ettiği günlerde eski yarışmacılar dizilerde yer almaya devam ediyor. Söz dizisinde Erdem ve Zafer rollerini canlandıran ikili farklı yıllarda yarışmada ipi göğüsleyen isimler olmuştu. İki şampiyonu bir araya getiren dizi bu hafta yayın hayatına başlarken Söz dizisinde önemli karakterlere hayat verecek olan ikili heyecanlarını sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Crossfit sporu ile uğraşmaya devam eden Survivor şampiyonu Nihat dizide en üst rütbeli ana karaktere hayat verecek.
SÖZ DİZİSİ YARBAY ERDEM ( NİHAT ALTINKAYA) KİMDİR?

28 Eylül 1979 da Karabük’te doğan Altınkaya, Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olarak ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te aldı. İki kız kardeşi olan ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde iki sene profesyonel voleybol oynayan Altınkaya 17 yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan ve daha sonra İstanbul'a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi alan Altınkaya Fenerbahçe Boks Kulübü'nde bir süre antrenman yaptı. Yolda yürürken keşfedilen ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlayan başarılı isim İstanbul’da yaşıyor. Evlidir ve iki kız çocuğu babası olan Altınkaya 2012 yılında Survivor adlı yarışmayı şampiyon olarak tamamlamıştı.

SÖZ DİSİZİ ÜSTEĞMEN ZAFER (ATAKAN ARSLAN) KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza attı. 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil eden Atakan, profesyonel müsabakalarda yer almaya devam ediyor.
cnn