Abone Ol

Soylu: CHP'lilerin şehit cenazelerinde protokole alınmamalarını tedbir olarak söylemiştim

Soylu, "CHP'lilerin şehit cenazelerinde protokole alınmamalarını tedbir olarak söyledim" ifadelerini kullandı. Kaynak: Soylu: CHP'lilerin şehit cenazelerinde protokole alınmamalarını tedbir olarak söylemiştim

Soylu: CHP'lilerin şehit cenazelerinde protokole alınmamalarını...

Soylu, Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimiyle ilgili, "Yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız adli soruşturma devam ediyor. Şu ana kadar yürütülen soruşturmalar kapsamında hiçbir provokasyon bulgusuna rastlamadım. Bana sorsalardı gitmemelerini tavsiye ederdim. 'Aile bizim haberimiz yok' diyor" dedi.

Bakan Soylu, CHP'lilerin şehit cenazelerinde protokole alınmamalarına yönelik söylemiyle ilgili de, "CHP'lilerin şehit cenazelerinde protokole alınmamalarını tedbir olarak söyledim. İki ay sonra şehit cenazelerine gidebilirler dedim çünkü tehdit kalkmıştı" yorumunda bulundu.

Meclis'te düzenlenen resepsiyona katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu.

YSK'nin İstanbul seçimlerine ilişkin kararıyla ilgili açıklamada bulunan Soylu, "YSK'nin bir kararla birlikte bu itiraza konu olan meselelerin araştırılması ve bunlarla ilgili yapılacak birtakım değerlendirmelerin önemli olduğunu düşünüyorum. Araştırmaların sonucu ne çıkacak hep beraber göreceğiz." dedi.

Kılıçdaoğlu'na yapılan saldırıyla ilgili soruşturma'nın da sürdüğünü belirten Bakan Soylu, " Yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız adli soruşturma devam ediyor. Şu ana kadar yürütülen soruşturmalar kapsamında hiçbir provokasyon bulgusuna rastlamadım. Bana sorsalardı gitmemelerini tavsiye ederdim. CHP'lilerin şehit cenazelerinde protokole alınmamalarını tedbir olarak söyledim. İki ay sonra şehit cenazelerine gidebilirler dedim çünkü tehdit kalkmıştı " dedi.