Abone Ol

Sosyetik Ev Kadınları'nın merak edilen ismi Ezgi Dargı kimdir?

Ezgi Dargı kimdir? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Ezgi Dargı'nın Sosyetik Ev Kadınları yarışma programına katılması ile heyecan arttı. İşte Ezgi Dargı hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Sosyetik Ev Kadınları'nın merak edilen ismi Ezgi Dargı kimdir?

Ezgi Dargı magazin gündemine oturdu. Sosyetik Ev Kadınları yarışma programı ile izleyicinin huzuruna çıkacak olan Ezgi Dargı'nın bilgileri oldukça merak ediliyor.

İşte Ezgi Dargı'nın bilinmeyenleri...

EZGİ DARGI KİMDİR?

2002 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra, Istanbul'un en prestijli otellerinde davet ve ziyafet organizasyonu konusunda deneyim sahibi oldu.

Bu çalışma hayatım süresince her organizasyon için davet sahiplerine kendilerini özel ve eşsiz hissettirecek konseptler yaratma fırsatı buldu.

Daha sonra yaklaşık on yıl önce kendi firmasını kurarak butik ve konsept çalışmalar yaptığım, baştan sona her detayı tasarlanmış düğün ve davetlere imza attı.

Ezgi Dargı kendini düğün planlayıcısı olarak tanımlıyor. Evli olan Ezgi Dargı’nın iki çocuğu bulunuyor. 2 çocuğu olan Ezgi Dargı çocuklarının üzerine titriyor.