Abone Ol

Sosyetenin etçisi Nusret’ten olay yaratan paylaşımı!

Ünlülerin uğrak mekanının sahibi Nusret Gökçe, yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Paylaşım tepkiler üzerine sayfadan kaldırıldı.

Sosyetenin etçisi Nusret’ten olay yaratan paylaşımı!

Las Tarrenas’ta bir puro imalathanesine giden Nusret,  buradaki bir kadına puro sardığı sırada baldırına vurarak çektiği videosunu ‘Sen baldırda seversin dedi’ notuyla Instagram hesabından paylaşınca büyük tepki aldı.


Nusret Gökçe, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Tepkiler üzerine videonun sayfadan kaldırıldığı görüldü.

BALDIRDA PURO SARIMI BİR ŞEHİR EFSANESİ
Küba purolarıyla ilgili şehir efsanesi der ki, ‘en iyi puro bakire kadınların bacakları üzerinde elleriyle sardığı purodur’ Peki bu gerçekten de böyle mi? Purolarla ilgili bir blog açan ve buradan deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan Tahsin Özerden’e göre bu pek de gerçekliği olmayan bir reklam. Baldırda puro sarımının bir gösteriden öte gitmediğini belirten blogger, bunun puronun erkeklere pazarlanması için çok iyi bir yöntem olduğunu belirtmiş. Ayrıca böyle bir puronun kaliteli olmayacağının da altını çiziyor. El sarımı Purolar, sarıcısının önündeki küçük ve sert tezgahta sarılıyor. Bu gerçekten zor, sabır,yetenek ve kilometre isteyen bir sanat. (Sözcü)